Veel Nederlandse ondernemers hebben er de afgelopen jaren voor gekozen hun productie te verplaatsen naar landen waar ze minder loonkosten maken. Op deze manier kan bespaart worden op de gehele bedrijfsvoering en blijft er meer winst over. Er blijft alleen één probleem staan: wie brengt mijn grondstoffen of halffabricaten op transport naar Polen en wie brengt de eindproducten weer terug?

Voor iedereen die met deze vraag worstelt is er een eenvoudig antwoord: Vervoer Polen. Het bedrijf is gevestigd in het oosten van het land maar is zeer flexibel met de inzet van auto’s en chauffeurs. Als u dus bijvoorbeeld transport naar Polen nodig heeft, kan Transport Polen voor u de planning maken. Dan weet u altijd zeker dat de goederen op tijd en op de juiste locatie aankomen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor transport vanaf Polen.

Voor logistieke planners als Transport Polen is het namelijk zeer belangrijk om zowel op de heenweg als op de terugweg zoveel mogelijk producten in de opleggers te hebben liggen. Het rijden met een lege auto levert namelijk niets op. Daarom zoekt het bedrijf zowel partners die transport naar Polen nodig hebben, als collega’s die transport vanaf Polen zoeken.

Uw transport vanaf Polen op de minuut nauwkeurig

Vanwege de jarenlange ervaring waarop Transport Polen kan terugkijken is het vanzelfsprekend dat het voor uw bedrijf een ideale logistieke partner is. Dit blijkt vooral uit de hoge tevredenheid bij huidige klanten vanwege het efficiënte werken van het transport naar Polen.

Het kost u als ondernemer namelijk geld als een vrachtauto die gestuurd is door Transport Polen afwijkt van de afgesproken tijden. Het kan in zo’n geval namelijk gebeuren dat uw klanten, door het vertraagde transport naar Polen, niet kunnen beginnen met de productie van uw eindproducten. Anderzijds werkt het hetzelfde: zo gauw als de producten klaar zijn voor de verkoop, moeten ze op transport vanaf Polen. De planners van het logistieke bedrijf uit Enschede snappen dit als geen ander, waardoor u zeker bent van de meest efficiënte afhandeling van uw transport.

Wilt u dus zaken doen op de Poolse markt of uw capaciteit uitbreiden door een productielijn in Polen op te zetten? Dan weet u wie de transporteur Polen is om deze operatie op het logistieke vlak voor u op te vangen.