Ieder stel, familie, vriendengroep of sportclub heeft het wel eens: een jaarlijks weekendje, midweekje of weekje weg. Dan is een accommodatie nodig om iedereen te kunnen huisvesten. Ootmarsum.nl heeft voor al deze groepen de perfecte locaties te huur!

Dinkelland, de gemeente die bekend staat om zijn mooie natuur. Of het nou het prachtige landschap van Twente is, de idyllische steegjes van Ootmarsum of het mooie waterland met de watermolens. Waar je ook komt, de gemeente Dinkelland is altijd de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf.

Ootmarsum.nl is kan iedereen helpen een goede accommodatie te vinden die perfect aansluit bij de wensen van de gast. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een camping, een vakantiehuis of een hotel.

Een sportvereniging die met haar jeugdleden een weekend weg wil heeft bijvoorbeeld baat bij een groot sportveld naast de deur en grote slaapzalen, terwijl er waarschijnlijk minder aandacht wordt geschonken aan een luxe interieur of afzonderlijke slaapkamers. Daarentegen zoekt een familie met gasten van verschillende leeftijden juist wel een aparte slaapkamer voor opa of oma en een luxe woonkamer voor tijdens de avond activiteiten.

Het gehele jaar door de ideale accommodatie

Daarnaast heeft de wesbite Ootmarsum ook voor ieder jaargetijde een ideale accommodatie. Wie bijvoorbeeld in de winter weg wil met vrienden of familie zal veel binnen verblijven, waardoor het belangrijk is een comfortabel en luxe uitrusting in een hotel of vakantiehuis te hebben. In de zomer is het voor veel mensen juist lekker om in de buurt van een zwembad of recreatieplas te verblijven omdat het weer dan aangenaam is om lekker buiten te vertoeven.

Vanwege deze grote verschillen in eisen, voorkeuren en budget is Ootmarsum.nl de perfecte manier om iedere vakantieganger het perfecte verblijf te bieden. In totaal zijn er tientallen accommodaties om uit te kiezen, zodat iedereen een passend verblijf vindt.

Op de website van Ootmarsum kan gezocht worden op type accommodatie, voorzieningen en aantal gasten, terwijl er ook een ruim aanbod aanbiedingen te vinden is voor hotels, vakantiehuizen, b&b’s en campings. Ook kan er op de website  direct bekeken worden welke verblijven nog vrij zijn voor een midweek of weekend naar keuze. Zo kan iedereen altijd een de ideale accommodatie vinden en met een gerust hart met vrienden of familie op pad gaan. En dat allemaal in de prachtige omgeving van Dinkelland.