Op steeds meer plaatsen kan je op pad met een E chopper! Ook in het prachtige Drentse plaatsje Sleen zijn nu E choppers te huur!

E choppers huren bij De Deel in Sleen

Al meer dan tien jaar is Theater De Deel in Sleen een begrip. In het kleinschalige theater worden gedurende het seizoen optredens van allerlei artiesten gegeven waaronder vooral van de huisartiesten Harm en Roelof. De laatste is tevens mede-eigenaar van De Deel dus dat is niet zo vreemd. Enkele jaren geleden werd het Theater uitgebreid met een restaurant waar heerlijk kan worden gegeten en gedronken. Het is de ondernemersdrang van diezelfde Roelof dat ervoor heeft gezorgd dat bij De Deel in Sleen nu ook E choppers zijn te huren. Hij investeerde in een flink aantal e-choppers en bijbehorende zaken.

E-chopper Arrangementen

Sleenchoppers, zoals het verhuurbedrijf heet, heeft de zaakjes prima voor elkaar en heeft diverse voordelen ten opzichte van vele andere verhuurders van E-scooters. Omdat het onderdeel is van het horecabedrijf zijn er voor de eigenaren gemakkelijk arrangementen aan te bieden. Een soepje, chocolademelk of borrelhapjes kunnen voor of na de rit worden genuttigd in arrangementvorm. Maar omdat het begin en eindpunt ook De Deel in Sleen betreft kan ook plaatsgenomen worden op het terras of in het restaurant voor uitgebreidere maaltijden of om vele uurtjes genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

Diverse routes in Drenthe

Sleen is zelf al een prachtige plaats met veel natuur in de directe omgeving. Ideaal om dus hier met een E-chopper rond te rijden. Tevens zijn diverse plaatsen in de omgeving met de elektrische scooters aan te doen. Zo zijn er routes naar o.a. Gees, Aalden en Oosterhesselen. Wanneer je in de buurt van Sleen woont of je bent er op vakantie kan je dus ook meerdere keren een e-chopper huren en dan steeds nieuwe plekjes in Drenthe bezoeken.

Ook voor groepen

Sleenchoppers heeft een flink aantal e-choppers beschikbaar dus ook met een groep kan je perfect terecht. Personeelsfeesten, familiedagen of vriendengroepen doen er goed aan wel ruim om tijd te reserveren want de choppers zijn erg populair en voor je het weet zijn ze allemaal al verhuurt. Doordat het rijden met de e-chopper zo laagdrempelig is kan bijna iedereen meedoen en in combinatie met de aanwezige horeca is een uitje snel geregeld!