Kan antiek u bekoren? Houdt u van geschiedenis? Dan zult u zeker genieten van de prachtige antieke sculpturen bij Zwijnenberg. Bij Zwijnenberg Antiek vinden liefhebbers van klassiek en oudheid de mooiste objecten voor binnen en buiten. Kijkt u gerust eens rond op zwijnenbergantiek.nl.

Antiek en oud

Een sculptuur is een ruimtelijk beeld. U kunt er omheen lopen en het van alle kanten bewonderen. Daarmee is een sculptuur een aantrekkelijk object voor in uw tuin. Zwijnenberg heeft jarenlange ervaring in het verzamelen van antiek en andere onderscheidende oude materialen. Geniet op de website alvast van de mooie collectie antieke sculpturen. U vindt er onder andere waterbakken, ornamenten, fonteinen en zuilen. Ziet u iets moois neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.

Meer dan een beeld

Beelden zijn er in alle soorten en maten. Een foto is een beeld, een kunstwerk is een beeld, maar de oorsprong van het beeld ligt bij de oude sculpturen: deze zijn ontstaan uit bestaande materie. Door het omliggende materiaal weg te nemen, ontstaat een sculptuur. Zoals kunstenaars vaak zeggen: het beeld was al aanwezig, het is nu zichtbaar gemaakt. Dat geldt ook voor sculpturen. Een sculptuur is een beeld met een verhaal, een werk dat met veel toewijding gemaakt is door een kunstenaar of beeldhouwer. Een object met zo’n verhaal is een prachtige toevoeging voor uw tuin, privé of zakelijk. Heeft u wel eens een sculptuur van dichtbij bekeken dan weet u dat het sporen draagt. Geen glad of strak oppervlak, maar korrelig of zelfs met reliëf van het natuurlijke omhulsel dat er eerder om heen lag. Sporen van een verleden.

Antieke sculpturen- beelden uit het verleden

Een antieke sculptuur of ornament in uw tuin is een schakel naar het verleden waar u en anderen van kunnen genieten. Bij Zwijnenberg weet men antiek en schoonheid op waarde te schatten. U ook? Bekijkt u dan de collectie Antieke sculpturen; prachtige objecten uit het verleden waar u nu en in de toekomst van kunt genieten.