Net zoals een ondernemer te maken krijgt met het ondernemingsrecht als hij of zij een geschil heeft met een klant of schuldeiser, zo krijgt een werknemer van een bedrijf met zijn of haar rechtsgebied te maken. In dit geval wordt vaak een arbeidsrecht advocaat ingeschakeld als de vragen te moeilijk worden. Zo’n advocaat werkt natuurlijk bij ons op kantoor, waar daar werken specialisten op alle rechtsgebieden. Zit u dus met een juridische vraag, wilt u een tijdelijke huurovereenkomst aangaan of bent u gewoon benieuwd wat uw rechten zijn? Bij ons wordt u altijd goed geholpen.

Voordat iemand een onderneming start is het belangrijk dat hij of zij goed nadenkt over de rechtspersoon die gekozen gaat worden. Zo heeft iemand die een naamloze vennootschap begint heel andere rechten dan iemand met een besloten vennootschap. Al deze dingen worden geregeld in het ondernemingsrecht. Dit rechtsgebied omvat zoveel dat het niet mogelijk is voor de gemiddelde ondernemer om alle rechten en plichten te kennen.

In veel gevallen hoeft dit ook niet. Als alles namelijk goed loopt is het recht iets dat wel bestaat maar nooit op de voorgrond komt. Is dit echter wel het geval, dan is het fijn op iemand terug te kunnen vallen die alles van het ondernemingsrecht weet.

Wij zijn arbeidsrecht advocaat, maar ook zoveel meer

U kunt echter niet alleen bij ons terecht met een vraag over uw eigen zaak of uw relatie met een klant, ook als particulier staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld als u een tijdelijke huurovereenkomst nodig heeft om dubbele woonlasten te voorkomen.

Zo’n tijdelijke huurovereenkomst is niet alleen te gebruiken om een woning te verhuren, maar ook om andere waardevolle spullen tijdelijk door een ander te laten gebruiken. Twijfels u over de verkoop van bijvoorbeeld een auto, dan kan het ook zinvol zijn om voor verhuur te kiezen. In dat geval heeft u namelijk wel maandelijks profijt in de vorm van huurinkomsten, maar hoeft u niet volledig afstand te doen van uw waardevolle eigendom.

Op onze kantoren in het oosten van het land vertellen we er graag meer over. Het enige dat u hoeft te doen is een telefoontje plegen en een afspraak met ons maken.