Hoe fijn is het niet dat u zich niet meer hoeft te vermoeien met lastige badkameropstapjes en badkamer afvoerputten die hun beste tijden hebben gehad en nog maar voor de helft doen waarvoor ze zijn gemaakt? Een high tech hedendaagse douchegoot kan wonderen verrichten in uw badkamer. 

Doucheputten

De eenvoud van deze design douchegoot zit hem niet alleen in de ontwerpen, maar ook in de functionaliteit en het minimale onderhoud. Daarom is de eenvoudige, maar trendy douchegoten een echte aanrader voor uw badkamer. Het voldoet aan de belangrijkste voorwaarden voor een veilige, hygiënische en moderne badruimte. De gebruikte innox materialen staan bekend om de hygiëne en gemakkelijk onderhoud.

 

2 in 1

Zowel het basis segment als de luxere uitvoeringen douchegoten en afvoerputten zijn super efficiënt in gebruik en hebben een typische esthetische afwerking. Door de combinatie van beide eigenschappen zijn de integrale douchegoten ware eyecatchers geworden op de ‘badkamermarkt’. Consumenten hebben keus tussen vijf verschillende innox roosters, volledige en betegelde of glazen afdekking. Hieruit kunnen vele unieke combinaties worden gemaakt met een luxueuze uitstraling. En helemaal aantrekkelijk wordt het wanneer bij nadere uitleg en uit demonstraties blijkt dat de integrale doucheputten gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en al even makkelijk zijn in onderhoud. Los van de kwaliteit van het materiaal van de douchegoten en de afvoerputten, stromen water en zeepresten ook snel weg, waardoor de badkamer schoon en veilig blijft.

Verlichte roosters

Als extraatje zijn er roosters met ledverlichting. Een ingebouwde sensor laat de ledlampen in de douchegoot aangaan wanneer er een bepaalde hoeveelheid water door heen stroomt. Wanneer de kraan dichtgaat, gaan de lichten ook uit. De ledlampen voor de douchegoot komen in vier verschillende kleuren: rood, groen, blauw en regenboog. Ze zijn zeer zuinig in energieverbruik en hoeven maar om het half jaar worden opgeladen met een bijbehorende oplader.

Afdrooghoek

Als aanvulling op het gemak en de efficiëntie waar de integrale douchegoten staan, kan ook een speciale walk-in worden ingebouwd. Dit is de plek waar men zich het beste kan afdrogen alvorens de badkamer te verlaten. Deze afdrooghoek dient als vervanging van de mat of doek die voor de badkamer wordt geplaatst om de vloer na het dagelijkse badkamer ritueel weer schoon en droog te krijgen.