Een bedrijfsuitje aan het strand beleven wordt steeds populairder onder de Nederlandse bedrijven. Nederland kent als klein land vele mooie stranden en plassen waarbij diverse activiteiten georganiseerd worden. De bedrijfsuitjes aan het strand lenen zich perfect uit voor teambuilding, gezelligheid, elkaar motiveren en gezond/sportief bezig te zijn.Zee

Wat kost een bedrijfsuitje aan het strand?

Uit onderzoek van de Nationale Vacature bank blijkt dat 47% van de werknemers nooit een bedrijfsuitje heeft. De financiële crisis kan wellicht de reden hiervoor zijn, werkgevers maken hier liever geen budget voor vrij. Toch zijn juist de bedrijfsuitjes, en dan in dit geval vooral het bedrijfsuitje aan het strand, wat er voor zorgt dat de onderlinge band tussen de werknemers wordt versterkt. Ze leren als individuen samen te werken, elkaar te motiveren en beter te leren kennen waardoor begrip opbrengen makkelijker wordt. Dit alles kan ervoor zorgen dat er ook sneller, beter en vooral efficiënter gewerkt wordt op de werkvloer. Zo houdt u als werkgever uw personeel meer tevreden, zij werken efficiënter waardoor er meer werk gedaan kan worden in een kortere tijd. Een bedrijfsuitje aan het strand bespaart u op den duur dus geld.

Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje aan het strand

Er zijn verschillende activiteiten of arrangementen beschikbaar, variërend van een kleine intieme groep werknemers tot groepen van honderden man. Hieronder een greep van activiteiten die op het strand georganiseerd kunnen worden:

  • Blokarten
  • RIB varen
  • Powerkiten
  • Segway
  • Zandsculpturen
  • GPS toch
  • Lasergamen
  • Landboarden
  • En nog veel meer

Seizoensgebonden?

Het mooie van een bedrijfsuitje aan het strand is dat het niet seizoensgebonden is, ook al lijkt dat wel zo. In de zomer is het heerlijk om een dag op het strand door te brengen, in dit geval kunnen de activiteiten in zwemkleding of luchtige kleding uitgevoerd worden. In de herfst en winter staat er vaak meer wind waardoor de activiteiten nog steeds perfect uitgevoerd kunnen worden. Winddichte kleding, handschoenen en een sjaal zijn dan geen overbodige kledingstukken.

Ook zin gekregen om een bedrijfsuitje aan het strand te organiseren voor uw werknemers? Boek dan vandaag nog en bezorg uw werknemers een bijzondere dag!