In de hedendaagse maatschappij zijn de mensen veel aan het werk, druk met hobby’s of het op orde houden van het huishouden. Er blijft dan ook vaak weinig tijd over om bij te praten met vrienden of familieleden. Eigenlijk is dit best jammer, want sociale contacten in uw privéleven zijn erg belangrijk voor een gelukkig leven. Het is dan ook helemaal geen gek idee om eens op de website van Groepsverblijf Overijssel te kijken en een heerlijke groepsvakantie te boeken. Want net zoals het schoolkamp vroeger het hoogtepunt van het jaar was, kan zo’n uitje dit nu nog zijn voor uw familie.

Beleving

Vraag eens aan uw kinderen of ze zin hebben om een lang weekend in een echte boerderij te gaan slapen en ze zullen enthousiast reageren. Helemaal als u ze vertelt dat hun neefjes en nichtjes er ook zullen zijn. Want net als tijdens een schoolkamp vinden ze een vakantie nog leuker als er veel kinderen zijn om mee te spelen. Bij Groepsverblijf Overijssel weten we dat maar al te goed. Daarom zijn al onze accommodaties zo ingericht dat kinderen er alle ruimte hebben om te spelen. Natuurlijk is er bij ieder huis ook buiten genoeg te beleven.

Ook voor volwassenen is een groepsvakantie leuk

Toch zijn het niet alleen de kinderen die van een verblijf bij Groepsverblijf Overijssel genieten. Dat merken we dagelijks aan onze oudere gasten. Want hoe fijn is het om even uit de dagelijkse sleur van werk en thuis te komen in een prachtige vakantieboerderij.
Stelt u zich maar eens voor: het is een heerlijke nazomeravond, de zon gaat langzaam onder aan een horizon die zo ver ligt dat u het bijna niet kunt geloven. In uw stads woonomgeving ziet u namelijk alleen de overkant van de straat als u uit het raam kijkt.
In de slaapzalen hoort u, net als tijdens een schoolkamp, de kinderen nog gezellig kletsen. U schenkt voor uzelf een lekker glaasje in en praat bij met uw familieleden. Dat is toch het ultieme genieten? Kijk dus snel op onze website en boek een accommodatie!