BMW is van Duitse klasse. Door technische innovaties is BMW altijd vooruitstrevend gebleven op het gebied van auto’s. Een betrouwbare auto die u nooit in de steek laat. Het is niet voor niets dat James Bond in Tomorrow Never Dies toen de keuze voor BMW heeft gemaakt. BMW staat voor veel rijplezier.

De geschiedenis

BMW is begonnen met vliegtuigmotoren en motorfietsen. Via de autosport begon BMW met het maken van auto’s. Waar het toen begon om de racesport is nu een rijke geschiedenis aan innovaties. De honderd jaar historie is nu in een museum te bewonderen. Alle voortgebrachte merken komen in dit museum uitgebreid aan bod.De schone

BMW en de toekomst

BMW denkt aan de toekomst en daarom is duurzaam ondernemen een vanzelfsprekende zaak. De elektrisch auto heeft de toekomst. Energiebesparende technologieën zoals Efficient Dynamics zorgen ervoor dat er minder brandstof wordt verbruikt. Zo is er het Brake Energy Regeneration ontwikkelt om bij het remmen de energie terug te winnen voor het opladen van de accu. Zo wordt de motor ontlast en is er meer drijfkracht beschikbaar. Daarnaast wordt door de Electric Power Steering en de ECO PRO-modus nog meer brandstof bespaard.

Veiligheid

Een andere technologie is het Connected Drive. Het Connected Drive wordt aangevoerd door de BMW assist in de auto of door middel van een APP op uw telefoon. Zo kan de bestuurder bij elke probleem de BMW Assist raadplegen. Dit veiligheidssysteem werkt ook met achteruitrij camera’s en warmte camera’s wanneer men ’s nachts uit rijden gaat. BMW biedt nog meer veiligheid met het XDrive systeem. Dat is een vierwielaandrijving voor nog meer veiligheid en controle tijdens het rijden.

Voor elk budget

BMW heeft voor elk budget een model beschikbaar. Er is bijvoorbeeld de BMW Premium Selection van vijf jaar of jonger die aan alle standaard eisen voldoen. BMW heeft ook BMW leasen services in huis. Zo kunt u als particulier maar ook voor uw bedrijf uw wagenpark uitbreiden door het gemak van de financiële services.