Door gebruik te maken van lasertechnologie, helptde Brother TN 2000 Toner Zwart-printer u, volgens het garantiebewijs van de fabrikant,om75% op de printkosten te besparen door 2.500 pagina’s uit te printen. Dat is echter niet het grote plaatje, omdatu eigenlijk meer kan printen dan het aangegeven aantal. De capaciteit weergeeft eigenlijk alleen het aantal pagina’s dat u kunt printen totdat u merkt dat de kwaliteit van de afdrukken achteruit gaat. Brother, een Japans bedrijf dat is opgericht in 1908, heeft 19 productiefaciliteiten in 41 landen. Het bedrijf is ISO14001 en ISO9001 gecertificeerd voor het voldoen aan de milieu- en procedurele standaarden die zijn opgesteld door de certificaatverlener.

Hoeveel pagina’s kan een gemiddelde tonercartridge printen?

Er is geen duidelijkantwoord op de vraag hoeveel pagina’s een gemiddelde tonercartridge kan printen, dit hangt namelijk grotendeels af van de grootte van de cartridge, die op zijn beurt weer bepaalt hoeveel inkt deze kan opslaan. Natuurlijk, inktcartridges zijn er in verschillendevormen en maten. Gemiddeld echter, print een printer tussen de 740 en 2000 pagina’s, 4-5% van de inkt per pagina wordt gebruikt. Vergelijk dat eens met de Brother TN 2000 Toner Zwart, welke in staat is om 2.500 pagina’s te printen, dan wordt het heel eenvoudig om te zien hoeveel geld u bespaart met deze 500 extra pagina’s. Als u veel geld wilt besparen kunt uhemonline bestellen viade Belgische site, http://www.cartridge-online.be,  want de online winkel geeft tot wel 53% korting op de adviesprijs vanbepaalde printers. Deze site biedt eveneenseen garantieperiode van twee jaar aan, wat 12 maanden langeris dan bij de meest fabrikanten die een garantieperiode van één jaar geven.

Totaal vernieuwde technologie

DeBrother TN 2000 Toner Zwart is een compleetvernieuwde toner, zonder dater sprake is vanverschil in kwaliteit vergeleken met grote namen uitde printsector. Eén van de speerpunten van Brother is betaalbaarheid. Sommige producten zijn mogelijk duurder in de aanschaf, dit wordt op lange termijn echter goedgemaakt door de printer, omdater minder wordt verspild bij het printen. Natuurlijk kunt u met het ISO:9001-certificaat er zeker van zijn dat het product is gemaakt met de hoogste kwaliteit standaarden op het vizier.

Compact en onverzettelijk

DeBrother TN 2000 Toner Zwart is compact genoeg om zelfs op de kleinste werkplaatsen gebruiktte kunnen worden. U kunt werken vanuit huis en de printer aansluiten op een terminal, zodat u niet teveel ruimte inneemt wanneer u werkt. Het is in feite zelfs ideaal wanneeru vanuit huis werkt, vanwege de grote besparingen die u kunt genereren zonder dat de kwaliteit van uwwerk in gevaar komt. Ondanks dat het niet de merkherkenning van HP of Epson buiten Europa heeft, heeft Brother veel erkenning gekregen van experts en wordt het al jarenlang consequent tussen de beste print merken gezet.

Printen met hoge kwaliteit zonder uw portemonnee pijn te doen

Het is niet altijd waar dat kwaliteit een hoge prijs vereist. Denk bijvoorbeeld aan de Brother TN 2000 Toner Zwart, dieal te verkrijgen is voor slechts €29,74, inclusiefde 53% korting van Cartridge Online. Met het geld dat u bespaart op de aankoopkosten en ook op de printkosten, is de Brother TN 2000 Toner Zwart duidelijk een product van goede waarde.

About Author

Het artikel is geschreven door Michalina Smith. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het schrijven van artikel, blog, persbericht en web content over hardware en software. Volg de link voor meer informatie .