Ziet u uzelf al zitten in een natuurlijke omgeving, genietend van het zonnetje met een lekker drankje in de hand? Voor u spelen de kinderen op een grote speelweide, terwijl u lekker luiert in een heerlijke stoel. Het is het echte gevoel van vakantie, maar het zou ook over een schoolkamp kunnen gaan. Wat het doel van uw uitstapje ook is, Kampeerboerderij Overijssel heeft altijd een luxe groepsaccommodatie die geheel aan uw wensen zal voldoen.

luxe groepsaccommodatie

Luxe, het is een woord dat bijna iedereen als muziek in de oren klinkt. Zeker als het gaat om een vakantie of een schoolkamp. Toch zullen maar weinig mensen die aan een groepshuis denken aan een luxueuze omgeving. Bij Kampeerboerderij Overijssel is dit echter de waarheid. Bij deze verhuurder verblijft u namelijk niet in oude woningen, maar in schitterend afgewerkte en goed uitgeruste verblijven. Daar wil iedereen toch wel naartoe?

Een voorbeeld van een luxe groepsaccommodatie

Is het niet voor een schoolkamp, dan is het wel voor een uitje met familie of collega’s. Iedereen is wel eens in een groepsverblijf geweest. Toch zullen weinigen ooit hebben genoten van het vergaande comfort dat u bij Kampeerboerderij Overijssel krijgt. Niet voor niets is de slogan van dit bedrijf ‘rust, ruimte en activiteit’.

Als u op de website naar de verschillende mogelijkheden kijkt weet u meteen wat ze met de aanduiding luxe bedoelen. Sfeervolle woonkamers, prachtige locaties en geweldige service: hier moet iedereen zich welkom voelen. Dat is ook echt het gevoel dat de verhuurder op de gasten wil overbrengen. Een paar zorgeloze dagen genieten van het schitterende Overijssel.

En als u met een groep kinderen op pad gaat en minder waarde hecht aan een luxe verblijf, bieden ze de originele mogelijkheid tot groepskamperen. Daarmee bezorgt u de kinderen een paar zorgeloze dagen in de vrije natuur. Een paar dagen die ze niet snel zullen vergeten. Kijk dus snel op de website voor de mogelijkheden en laat u verrassen. De medewerkers staan bovendien voor u klaar als u een vraag heeft over een verblijf. Ze doen er dus alles aan om uw uitstapje zo ontspannen mogelijk te laten zijn.