Voor ondernemers zijn track en trace een goede optie. Een track en trace systeem kan namelijk een handige toevoeging zijn voor uw onderneming. Het biedt namelijk enkele voordelen en kan leiden tot ruime besparingen.

Wat is een track en trace systeem?

Een track en trace systeem geeft een actuele locatie waar de auto zich bevindt. Hiermee heb je altijd en overal een up-to-date overzicht waar de medwerkers zich bevinden. Dit is handig om bijvoorbeeld rekening te houden met de reistijden, en wanneer werknemers terug zijn van bijvoorbeeld een afspraak.

Wat zijn de voordelen van een track en trace systeem?

Dit track en trace systeem is zo up-to-date dat het elke 5 seconden actueel is. Zo is er sprake van fleet managment. Er is namelijk in één oogopslag te zien waar iedereen is.
Het derde voordeel dat genoemd kan worden is dat het track en trace systeem ook een kilometerregistratie bevat, mét het keurmerk RitRegistratieSystemen!
Dit betekent dat het goedgekeurd is voor de belastingdienst en je als ondernemer dus 2 vliegen in één klap slaat!
Ook geeft het track en trace systeem een voordeel op basis van efficiënt rijgedrag. Het is namelijk mogelijk om in te zien hoeveel brandstof er verbruikt wordt over het aantal kilometers. Er kan dus berekend worden wie er meer brandstof verbruikt dan de ander. Dit is in een handig en overzichtelijk rapport te verkrijgen.
Daarnaast is het mogelijk om de medewerkers efficiënter in te plannen. Bij bijvoorbeeld een spoedopdracht kan gekeken worden welke werknemer er in de buurt is en zo op de meest efficiënte manier op locatie kan zijn.

Het track en trace systeem levert gegarandeerd tijdwinst op!