Fleur je huis inrichting op met een designradiator van Henrad, Radson of Thermrad. Deze sublieme merken leveren de beste radiatoren met de mooiste ontwerpen direct en gemakkelijk online. Naast deze merken zijn er natuurlijk nog andere oplossingen te vinden, maar we vallen gelijk maar met de deur in huis. Jij wil natuurlijk ook het beste!

Het is echt een nieuwe trend aan het worden. Naast antiek en kunst wil je nu ook je radiatoren mooi ontworpen hebben. In de meeste huiskamers pronken nog steeds de standaard witte radiatoren onder de ramen. Dit gaat allemaal veranderen. Nu designradiatoren ook beschikbaar worden voor mensen met een lager budget, worden deze massaal aangeschaft.

Als je een nieuwe verwarmingsinstallatie aanlegt wil je daar natuurlijk ook een goede thermostaat bij. Deze regelt de temperatuur en mag nooit ontbreken bij je aansluiting. Hij slaat aan als het koud is en slaat uit als de verwarming op temperatuur is, waardoor je cv ketel radiatoren nooit overuren draaien. En je cv ketel, werkt die nog goed?

Waarschijnlijk begrijp je het inmiddels al. Het is geen gemakkelijke klus om dit allemaal goed te regelen. Zorg dus altijd dat je een specialist er bij neemt wanneer je je radiatoren aan sluit, zodat er niks mis kan gaan en je een optimale ondersteuning ontvangt. In het begin van dit artikel noemden we al enkele merken, met als een van de voornaamste redenen dus om je duidelijk te maken dat je voor kwaliteit moet gaan. Jouw specialist zal je ook duidelijk maken dat als er iets kapot gaat, je onderdelen overal beschikbaar moeten zijn. Een bekend merk is dus in dit geval wel degelijk een must.

Maar als je alles goed uit denkt van te voren  en vervolgens een logische beslissing neemt, dan wordt die designradiator in jouw huis snel een feit. Wij willen je daar natuurlijk graag bij helpen.