We hoeven u niet te vertellen hoe belangrijk online media zijn voor uw organisatie. Ze helpen u namelijk om op een snelle en efficiënte manier uw klanten te benaderen en consumenten kunnen alles over uw producten of diensten vinden op uw website. Toch is er één grote ‘maar’ aan dit verhaal: uw concurrenten zijn misschien wel beter zichtbaar. Om dat ongedaan te maken bieden wij een unieke internet marketing training.

internet marketing cursus

Onze internet marketing opleiding wordt ten eerste gegeven in alle uithoeken van Nederland. En dan niet via een computer, maar via persoonlijke contacten. U krijgt dus altijd aandacht van een persoonlijke coach, die uw organisatie kent en daarom precies weet op welke manier u zich kunt presenteren op internet.

Daarnaast duurt onze internet marketing cursus maar zes maanden. Nu zult u zich vast afvragen wat u in zo’n korte tijd allemaal kunt leren, maar dat is meer dan u denkt. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring opgebouwd met online marketing waardoor we precies weten welke onderwerpen het zwaarst wegen in een goede online strategie. Deze onderwerpen komen dan ook allemaal aan bod tijdens onze internet marketing training.

Met onze internet marketing cursus troeft u de concurrentie af

Omdat u kunt rekenen op lessen van ervaren marketeers, weet u ook zeker dat de lesstof tijdens onze internet marketing opleiding altijd volledig up-to-date is. Daarmee maken we een groot verschil met andere trainingen die jarenlang ongewijzigd blijven. De ‘regels’ van het internet en social media veranderen zo snel dat u alleen belang heeft bij actuele informatie.

Om diezelfde reden kunt u na afloop van de internet marketing training ook altijd een beroep op ons blijven doen. Als u vragen heeft over het aanpassen van uw online strategie bijvoorbeeld, of over het gebruiken van nieuwe applicaties op uw website.

Kort gezegd maakt onze internet marketing opleiding in zes maanden tijd van u een volleerd online marketeer. Daarmee kunt u de slagkracht van uw organisatie vergroten en de concurrentie aftroeven. Zo levert de cursus al snel meer op dan hij heeft gekost.