Laat een mooie design douchegoot van uitmuntende kwaliteit en perfecte eigenschappen integreren in uw douchevloer, een parel in uw badkamer.

Easy Drain

ESS Easy Drain is ontwikkelaar en producent van de zeer succesvolle gepatenteerde Easy Drain douchegoten. Douchegoten zijn er tegenwoordig in alle vormen en maten en ze zijn perfect te integreren in uw badkamervloer. In dit artikel over douchegoten geven wij u meer informatie over de smalle geïntegreerde douchegoot van Easy Drain, de XS douchegoten.

Easy Drain heeft begin 2012 de zeer succesvolle Easy Drain douchegoot gepresenteerd. Naast de kwaliteitsdouchegoten en verschillende specials als het type Modulo en Aqua Jewels is de Xs-serie een mooie aanvulling op de te integreren top design afvoergoot met bijzonder goede eigenschappen. De Xs douchegoot is dan ook uniek te noemen in de markt voor douchegoten. Een supersmalle hight tech douchegoot, een juweel in uw badkamer. Het German Design Council (GDC) heeft de unieke goede eigenschappen van deze douchegoot erkend en hieraan de Interior Innovation Award 2012 toegekend!

Een smalle douchegoot met zeer grote eigenschappen

Deze douchegoot heeft een waterdichtheid en een fraaie afwerking door het revolutionaire en gepatenteerde TAF en WPS systeem van Easy Drain, dat hier perfect is toegepast. Standaard zijn deze serie douchegoten voorzien van een goed te reinigen en in hoogte verstelbaar sifon, welke een enorm hoge afvoercapaciteit heeft. Deze Xs serie douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn verchroomde douchegoten, RVS douchegoten en ze zijn iedere kleur verkrijgbaar. Voor welke uitvoering u ook kiest: Van de douchegoot blijft het design extra smal. De Xs-serie douchegoten van ESS Easy Drain staan garant voor kwaliteit, een topdesign en niet de minst belangrijke, vooral duurzaamheid.

De Easy Drain XS douchegoten winnen het Reddot Design Award in 2012

Naast de hiervoor besproken Interior Innovation Award 2012 hebben de XS serie docuhegoten van Easy Drain nu een tweede design award ontvangen. Uit de vele kanshebbers voor producten die afkomstig waren van veel producenten en designers, zijn de XS douchegoten door een bevoegde internationale top jury verkozen als winnaar van de begeerde Reddot Award Product Design 2012. Met deze mooie prijs hebben de Easy Drain XS douchegoten opnieuw bewezen dat ze een uniek en een zeer innovatief design hebben.

Voor welke douchegoot van ESS u ook kiest, de douchegoten van Easy Drain hebben allen één ding gemeen: ze zijn duurzaam, 100% waterdicht, innovatief, stijlvol, uniek en hebben allemaal bijzonder goede afvoercapaciteiten. Bent u ook enthousiast geworden over deze douchegoot? Neem dan nu een kijkje van ESS bij deze Easy Drain douchegoot.