Laat een mooie design douchegoot van uitmuntende kwaliteit en perfecte eigenschappen integreren in uw douchevloer, een parel in uw badkamer.

Douchegoten zijn er tegenwoordig in alle vormen en maten en ze zijn perfect te integreren in uw badkamervloer. In dit artikel over douchegoten geven wij u meer informatie over de smalle geïntegreerde douchegoot.

Naast kwaliteitsdouchegoten en verschillende specials een mooie aanvulling op de te integreren top design afvoergoot met bijzonder goede eigenschappen. Deze douchegoot is dan ook uniek te noemen in de markt voor douchegoten. Een supersmalle high tech douchegoot, een juweel in uw badkamer.

Een smalle douchegoot met zeer grote eigenschappen

Deze douchegoot heeft een waterdichtheid en een fraaie afwerking door het revolutionaire en gepatenteerde TAF en WPS systeem, dat hier perfect is toegepast. Standaard zijn deze serie douchegoten voorzien van een goed te reinigen en in hoogte verstelbaar sifon, welke een enorm hoge afvoercapaciteit heeft. Deze serie douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn verchroomde douchegoten, RVS douchegoten en ze zijn iedere kleur verkrijgbaar. Voor welke uitvoering u ook kiest: Van de douchegoot blijft het design extra smal. Deze douchegoten staan garant voor kwaliteit, een topdesign en niet de minst belangrijke, vooral duurzaamheid.

Design Award

Naast de hiervoor besproken Interior Innovation Award hebben deze serie docuhegoten een tweede design award ontvangen. Uit de vele kanshebbers voor producten die afkomstig waren van veel producenten en designers, zijn deze douchegoten door een bevoegde internationale top jury verkozen als winnaar van de begeerde Reddot Award Product Design. Met deze mooie prijs hebben dexe douchegoten opnieuw bewezen dat ze een uniek en een zeer innovatief design hebben.

Voor welke douchegoot van u ook kiest, deze douchegoten hebben allen één ding gemeen: ze zijn duurzaam, 100% waterdicht, innovatief, stijlvol, uniek en hebben allemaal bijzonder goede afvoercapaciteiten.