Excel is een programma dat in het microsoft office pakket zit. Het programma Excel dat in het bedrijfsleven veel wordt gebruikt heeft erg veel handige toepassingen. Het is een eenvoudig spreadsheetporgramma waarmee kan worden berekend, vergeleken, geordend en gepresenteerd. Vooral in administratieve en functies waarbij veel financiën in omloop zijn, wordt het programma veel gebruikt.

Wat zijn de mogelijkheden voor een cursus Excel?

Allereerst geven werkgevers natuurlijk de voorkeur aan iemand die goed met de computer overweg kan. Dit scheelt namelijk veel tijd en dus geld. Ook is de cursus Excel niet moeilijk te noemen doordat iedereen op zijn eigen niveau de cursus kan volgen.

Dit gebeurt via het unieke opleidingsplatform van ict trainingen die de cursus excel aanbieden. Er zijn verschillende soorten cursussen Excel die gevolgd kunnen worden zodat iedereen zijn kennis op kan krikken. De cursussen worden gevolgd via het online leerconcept, ook wel social learning genoemd. Van alle versies, Excel 2003, Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013 worden cursussen aangeboden. Ook voor Excel voor de Mac kan een cursus worden gevolgd bij ict trainingen.

Andere online cursussen dan de cursus Excel

Ook is het mogelijk om andere cursussen te volgen bij ict trainingen. Zij bieden namelijk veel verschillende opleidingsmogelijkheden om kennis te verhogen. Zo kan je een training volgen op het gebied van besturingssystemen maar ook databases, software ontwikkeling of op management gebied.
Zo kan iedereen die actief is op het gebied van ict zich verder ontwikkelen en wanneer jij zelf wil je kennis bij spijkeren tegen een relatief lage prijs.