Erg veel Nederlanders weten wat het is om te leven in het bijzijn van iemand met een handicap, beperking of stoornis. Het is geven en nemen, niet altijd makkelijk en zeker niet zonder risico’s. Toch is het voor veel van deze mensen vanzelfsprekend, omdat ze houden van degene waar het om gaat. Voor deze mensen is het nu mogelijk om deze zorg sterk te verbeteren, door een wmo unit aan huis te laten plaatsen.

wmo unit

Dit is mogelijk geworden door recente ontwikkelingen in de unitbouw en systeembouw. Deze twee bouwvormen maken het makkelijk en goedkoop om snel een ruimte bij uw woning te laten bouwen waarin alle voorzieningen kunnen worden getroffen om iemand met een handicap of beperking de zorg te bieden die hij of zij verdient. En het mooie is: systeembouw of unitbouw is kant-en-klaar verkrijgbaar, maar toch aan te passen aan alle wensen die u heeft.

Op die manier is het plaatsen van een wmo unit voor veel mensen ineens binnen bereik, waar dit eerder nog ondenkbaar leek. Daardoor was het vaak nodig om naasten die zorg nodig hadden uit huis te plaatsen. Natuurlijk is dit ook een oplossing: ze krijgen immers de zorg die ze nodig hebben. Toch is het als ouder, broer of zus fijner wanneer een kind of naaste in het eigen huis kan blijven wonen. Met de huidige kwaliteit van systeembouw is dit eindelijk mogelijk.

Veel meer mogelijkheden dan alleen een wmo unit

Natuurlijk is unitbouw ook zeer prettig als u geen zorg hoeft te dragen over iemand met een beperking of stoornis. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden dan alleen het bouwen van een wmo unit. Denk bijvoorbeeld eens aan de voordelen die systeembouw u als ondernemer kan bieden. Heeft u bijvoorbeeld dringend nieuwe werkruimte nodig en kunt u niet wachten op een aannemer die voor u een eigen ontwerp kan realiseren? Of wilt u profiteren van het tijdelijke karakter van unitbouw? Dan is systeembouw echt iets voor u.

Laat u dus verrassen door de mogelijkheden die unitbouw u kan bieden. Neem daarom direct contact op met een echte specialist en vraag naar de mogelijkheden.