Wie met een groep jongeren vanuit een groepsverblijf Overijssel wil bezoeken merkt al gauw dat er veel keuze is. Toch zijn veel organisaties van een schoolkamp vaak gebonden aan een klein budget, waardoor de mogelijkheden al snel afnemen. Groepsverblijf Overijssel heeft in dat geval een unieke mogelijkheid: een natuurkampeerterrein.

Op een natuurkampeerterrein zal een schoolkamp ontstaan zoals u dat niet zelf had kunnen verzinnen. Alle kinderen maken namelijk, als ze dat uit eigen ervaring nog niet gedaan hadden, kennis met het fenomeen kamperen en leven een paar dagen helemaal in de natuur.

Al snel zult u merken dat een natuurkampeerterrein niets onder doet voor een andere groepsaccommodatie. Bij Groepsverblijf Overijssel kunt u namelijk altijd gebruik maken van de mogelijkheden die u ook zou hebben gehad als u een huis zou huren. U kunt bijvoorbeeld uw boodschappen voor het schoolkamp laten bezorgen door de plaatselijke supermarkt, of een barbecue bestellen bij een echte slager uit het dorp. Groepsverblijf Overijssel stelt graag alle opties aan u voor.

Schoolkamp

De kinderen zullen het schoolkamp geweldig vinden

Had u het als kind niet heerlijk gevonden om met al uw vriendjes en vriendinnetjes een paar dagen op een natuurkampeerterrein door te brengen? De kinderen hebben daar namelijk alle ruimte om zich heen, kunnen gezellig in de openlucht ontbijten en eten en slapen gezellig met zijn allen in een tent. Groepsverblijf Overijssel zorgt zo voor een uniek gevoel.

Een natuurkampeerterrein zorgt zelfs voor nog meer dan een onvergetelijke sfeer. Omdat het terrein in een groene omgeving is gelegen leren de kinderen ook wat de Nederlandse natuur allemaal te bieden heeft. Ze kunnen bijvoorbeeld een schitterende wandeling maken door een in de buurt gelegen bos of op crossfietsen over zandpaden racen. Onderweg zullen ze allemaal planten en dieren zien die ze in hun vertrouwde, stadse omgeving niet tegen zullen komen. Ook op het educatieve vlak zorgt een kamp in de vrije natuur dus voor de nodige uitdaging.

Al met al spreekt het voor zich dat kamperen met een grote groep ideaal is voor iedereen die gebonden is aan een klein budget maar niet in wil leveren op comfort en gezelligheid. En het hart van Overijssel is daarvoor de ideale locatie.