Een eigen webwinkel beginnen, de webshop vullen met de producten of diensten die je wilt aanbieden en de bestellingen komen binnen. Via het internet kun je gemakkelijk veel consumenten of bedrijven bereiken die geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Wat weerhoud ondernemers er dan van om een internetwinkel te starten?

Misschien wel de tijd die het kost om een webwinkel te hebben en te onderhouden?

Begin je eigen online webwinkel binnen vijf minuten

Producten up to date houden

Het goed onderhouden van een webwinkel kost veel tijd. Zeker als de producten of diensten die je aanbiedt telkens wijzigen. Ieder product moet gefotografeerd worden, een omschrijving hebben, een verkoopprijs krijgen etc.

Administratieplicht

Naast het up to date houden van de producten en diensten in de webwinkel, is het noodzakelijk om een administratie bij te houden. In de administratie dient de te ontvangen en de af te dragen btw bijgehouden te worden. De winst die je maakt en natuurlijk niet te vergeten de kosten die je maakt.

Misschien is het de investering die je moet doen om een internetwinkel te laten ontwikkelen?

Website laten ontwikkelen

Een webshop op maat laten maken is vaak niet goedkoop. Zelfs als je gebruikt laat maken van open source platformen zoals; Drupal, Joomla of Magento is het laten ontwikkelen van een webwinkel een hele investering. Daarnaast moet de webwinkel software ook worden ondehouden. Denk maar eens aan beveiligingsupdates of nieuwe interessante modules die verschijnen. Dit kost natuurlijk allemaal geld en vervolgens moet je nog maar afwachten of de investering terugverdiend kan worden.

Domeinregistratie

Als je webwinkel klaar is dien je een domeinnaam vast te leggen. Ik ga in dit artikel verder niet in op het belang van een goede domeinnaam. Aan het registreren van een domein zijn jaarlijks kosten verbonden. Deze kosten bedragen doorgaans rond de vijftien euro per jaar per domeinnaam. De stichting SIDN geeft voor Nederland de .nl domeinen uit. Op de website van SIDN kun je kijken of een .nl domein nog vrij is.

Hosting

Naast de kosten van ontwikkeling van de website moet je natuurlijk een internetprovider vinden die je website wil hosten. Dit hosten betekend niets anders dat je een plekje huurt op de webserver en je mailadressen kunt aanmaken. Ook hier zijn kosten aan verbonden.

Gedemotiveerd? Dat hoeft helemaal niet! De oplossing: Een BiedMeer webwinkel!

BiedMeer webwinkels biedt de oplossing voor bovenstaande obstakels.

Oplossing producten up to date houden

Een BiedMeer webwinkel heeft standaard een koppeling met verschillende groothandels. Door deze koppeling hoef je niet zelf al je producten up to date te houden, maar worden deze automatisch door de groothandel in de internetwinkel gezet. Dit bespaart enorm veel tijd.

Oplossing administratieplicht

BiedMeer webwinkel software heeft standaard koppelingen met de belangrijkste boekhoudpakketten in de markt, zoals Exact Online, Acumulus en Twinfield. Door deze koppeling hoef je niet meer handmatig alles opnieuw in te voeren in je boekhoudpakket, maar worden de transacties van je internetwinkel er automatisch ingezet.

Oplossing investering

Bij BiedMeer webwinkels, kun je gratis en zonder risico een webwinkel starten. Er staat dan wel reclame onderin je webshop. Zodra je geld gaat verdienen kun je deze omzetten naar een betaalde webwinkel. Deze heb je al vanaf 12,95 euro per maand. Opzeggen kan per maand, zodat je er nooit aan vastzit.

Binnen 5 minuten heb je een eigen online webwinkel.

Overtuigd? Ga nu naar de website van BiedMeer webwinkel en start nu gratis binnen vijf minuten je eigen internetwinkel!