Ontdek hoe jij je ex terug krijgt – Omdat je nu op een belangrijk punt bent aangekomen in jullie relatie. Dat jij (zelfs na de breuk) je nog zo voelt, zegt een hoop. Je hebt de moeite genomen om er alles aan te doen om jullie relatie te redden. Dat is een heel belangrijk teken! Als mensen uit elkaar gaan, is daar altijd een reden voor.

De ex terug methode

Vaak zijn er al eerder problemen aanwezig; al voor de breuk. Het is belangrijk dat jij hier voor jezelf goed over na gaat denken. Je kunt het beste alles opschrijven (of typen). Je kunt dan beginnen met opschrijven wat je wel en wat je minder leuk vond in de relatie. Vervolgens kun je wat je minder leuk vond gaan onderzoeken. Je kunt dan gaan opschrijven wat jij zelf anders had kunnen doen. Dit is niet iets leuks om te doen. Je moet je kritisch kunnen opstellen naar jezelf. (Je hoeft dit verder met niemand te delen natuurlijk). Je zult zien dat het oplucht als je voor jezelf eenmaal een duidelijk beeld hebt. Door alles op te schrijven, kun je dit terug halen op momenten dat je het nodig hebt. Het kan ook dat je na jouw lijstje weinig kunt vinden wat jij anders had kunnen doen. Het kan dat je het gevoel hebt dat jij eigenlijk weinig andere keuze had, dan je op te stellen zoals je hebt gedaan. Het is dan behulpzaam om een lijstje te maken waarop je alles schrijft waar je absoluut niet mee kunt leven. De mogelijkheid bestaat, dat je op dat punt inziet dat je toch beter af bent zonder jouw ex. Er zijn namelijk situaties (bijv. ernstige fysieke of psychische mishandeling), die werkelijk niet op te lossen zijn!

Je bent nu kritisch geweest tegen over jezelf. De volgende stap is om je de leuke momenten te herinneren. Ook deze momenten kun je opschrijven. Dit is erg belangrijk in het proces om jouw ex terug te krijgen. Dat jullie elkaar weer herinneren zoals jullie werkelijk zijn! Het terug halen, opschrijven en delen van jouw positieve gevoelens, zal je helpen om je ex terug te krijgen.

Na een breuk is het belangrijk om elkaar wat tijd te geven. Op die manier kunnen je ex en jij beide even tot jezelf komen. Het is veel beter om te praten als de emoties wat minder heftig zijn. Je zult dan minder snel vervallen in ruzie gedrag.

Wanneer jouw ex en jij beide voldoende tot rust zijn gekomen, (via de link die ik hieronder zet kun je erachter komen hoeveel tijd daarvoor gemiddeld nodig is) is het tijd om weer rustig contact te zoeken. Begin altijd rustig, en hou het positief. Zonder te slijmen, of je “nep” op te stellen. Het is belangrijk dat jij gewoon jezelf bent. Dat is immers waar jou ex op gevallen is. Heel slim is wel om in de loop der tijd jouw ex aan de liefdevolle en positieve momenten te herinneren. In de trant “weet je nog..” Op die manier laat je hem op een fijne manier terug denken aan de band die jullie hadden!

Wil jij precies weten hoe jij je ex terug krijgt? Essentiele tips en trucs om je ex terug te krijgen.