Voordelig autorijden en met een gedegen wagen bij de klanten aankomen. Dat kan met financial lease Fiat. Dat is rijden in een Fiat zonder zorgen.

Financial lease voor personenauto’s en bedrijfswagens

Financial lease is het verantwoord huren van uw favoriete auto. Het is voordelig en betrouwbaar want u betaald slechts één maandbedrag. Binnen vierentwintig uur heeft u al een financial lease Fiat voor de deur staan. Dat is zo geregeld. Financial lease Fiat is te gebruiken voor bedrijven en particulieren. De Fiat wordt dan bij u thuis of het bedrijf afgeleverd. U kunt de Fiat ook komen ophalen. U bent dan economisch eigenaar van de Fiat.

Hoe werkt financial lease Fiat?

Financial lease voor een Fiat werkt met een looptijd. U bepaalt zelf de looptijd, dus de tijd wanneer u de Fiat wilt leasen. U kunt eigen financiële middelen inbrengen door vooraf een aanbetaling te doen. U kunt ook zonder aanbetaling leasen en tussendoor extra aflossen. Vraag naar de voorwaarden van financial lease Fiat hoe u dat kunt doen. Indien u een Fiat bedrijfsauto least met een grijs kenteken dan heeft u de mogelijkheid voor investeringsaftrek. Uw gedane aanbetaling wordt dan meteen weer terugverdiend.

De kosten voor financial lease Fiat

Voor het leasen van een Fiat betaalt u maandelijks een vast bedrag. In dat bedrag zit de afschrijving van de Fiat, de verzekering, de eventuele wegenbelasting, de onderhoudskosten en de rente. De rente is vooraf vastgesteld en blijft de gehele looptijd hetzelfde. De afschrijvingskosten en de rente zijn fiscaal aftrekbaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Aan het einde van de looptijd kunt u eigenaar van de Fiat worden. Als u dat halverwege de looptijd wilt doen, moet u dat ruim van de voren aangeven. Dan wordt er voor de financial lease overeenkomst een afkoopsom gemaakt.

Vraag nu een offerte om een Fiat personenauto of een Fiat bedrijfsauto te leasen. Als u instemt met de offerte wordt er een overeenkomt gemaakt. U krijgt dan de auto direct met toebehoren zoals het kentekenbewijs, groene kaart en brandstofkaart toegewezen. Dan kunt u direct wegrijden zonder zorgen.