Een auto leasen is de uitkomst bij een krap budget. De aanschaf van een nieuwe auto is een investering maar tegelijkertijd ook een enorme uitgave. Een uitgave die niet altijd even goed uitkomt of in uw budget past. Een uitkomst is dan om een auto te leasen. Dit houdt in dat u een auto koopt op afbetaling of als het ware huurt. Een groot voordeel hiervan is dat u maandelijks een vast bedrag betaald en als u toe bent aan een andere auto kunt u deze auto weer inwisselen.

Financial lease Citroën

Financial lease Citroën

Als u van plan bent om een Citroën aan te schaffen dan kunt u dit doen met een financial lease speciaal voor Citroën auto’s. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald. Andere voordelen zijn dat de adviseurs van Citroën op de hoogte zijn van alle technische specificaties van de auto en kunnen daarom ook goed inschatten waar de sterkten en zwakten precies zitten.

Persoonlijk financial leaseplan

Om niet in de geld problemen te komen door geld te lenen is het wel verstandig om u te laten adviseren door een expert op het gebied van financial lease. Samen met de adviseur kijkt u dan naar uw persoonlijke wensen en behoeften wat betreft de auto en naar uw inkomen en uitgaven. Dit is sterk aan te raden omdat de adviseurs u goed kunnen helpen met het maken van de juiste beslissing. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u in geldnood komt door een nieuwe auto. Het is de bedoeling dat u juist meer geld overhoudt aan uw nieuwe auto.

Een nieuwe auto of tweedehands

Als u heeft besloten om een auto aan te schaffen via financial lease Citroën dan is het wel verstandig om te kijken of u een nieuwe auto koopt of tweedehands en uit welk bouwjaar. Een nieuwe auto kan gemakkelijk ingeruild worden een oude auto minder. Dat is wel een punt om mee te wegen bij uw besluit.