Garagedeuren

Persoonlijk zou ik niet graag meer zonder projectzonwering willen leven. Vorig jaar kocht ik voor het eerst in mijn leven een lamellenrooster. Het beviel me zo goed dat ik besloot om me wat verder te verdiepen in deze features. Mijn huis is al uitgerust met zonnepanelen en ook maak ik gebruik van een groen dakterras, maar toch wil ik meer. Het gebruik van het lamellenrooster maakt dat mijn stookkosten sterk zijn gedaald. Ook heeft het lamellenrooster een decoratieve waarde, iets waar ik veel waarde aan hecht. Het lamellenrooster heeft een strakke moderne uitstraling, waar ik helemaal weg van ben. Nu ik in ben gaan zien dat het aanschaffen van dergelijke materialen mij echt in de portemonnee kan schelen ben ik gaan kijken naar projectzonwering. Met deze materialen, kan warmte worden vastgehouden. Zo scheelt het me niet alleen in de portemonnee maar help ik ook nog een handje mee voor het milieu. Waar projectzonwering wel niet goed voor is!

Ook garagedeuren zijn toe aan vervanging

Nu ik eenmaal bezig ben wil ik ook mijn garagedeuren gaan vervangen. Jaren geleden, toen ik dit huis kocht, zaten er al van die lelijke, metalen garagedeuren in. Omdat ik mijn huis inmiddels aardig aan het aanpakken ben, kan ik het niet maken om de garagedeuren nu niet te vervangen door geïsoleerde versies. Onze garage zit vast aan het huis met een doorgang vanaf de keuken naar de garage. De keuken is hierdoor de koudste plek in het huis, dus u kunt zich bedenken dat de garagedeuren al jaren frustraties opwekken. Dus ging ik terug naar de plek waar ik weet dat ze goede projectzonwering verkopen en waar ik ook mijn lamellenrooster heb gekocht. Toen ik alleen al zag hoe mooi de deuren eruit zien had ik al meteen spijt dat ik niet eerder de deuren heb vervangen. Het geeft een totaal andere uitstraling aan het huis, de ‘finishing touch’ zou je kunnen zeggen. Mijn projectje: projectzonwering is officieel geslaagd.