Het is natuurlijk belangrijk bij de geboorte van een kind om een leuk en origineel kraamcadeau te verzinnen. Daarbij is het niet alleen leuk voor het kind maar ook voor de ouders aan wie je het cadeau geeft. In dit artikel komen een aantal voorbeelden voorbij die je mogelijk kunt gebruiken om een leuk cadeau te verzinnen.Geboortecadeautjes

Duurzaam en ecologische geboortecadeautjes

Een voorbeeld van een origineel geboortecadeau is Lievepip. Lievepip verzorgt duurzame en ecologische geboortecadeautjes. Naast dat deze cadeautjes goed zijn voor mens en milieu is het natuurlijk ook goed voor het kind. Onder de geboortecadeautjes vallen speelgoed, kleren van biologisch katoen, puur natuurlijke verzorgingsproducten voor de kwetsbare babyhuid, hip en gezond beddengoed, de leukste fair trade geboortecadeaus voor op de kinderkamer en daarnaast de liefste knuffels.

Naast dat dit leuke geboortecadeautjes zijn, zijn de producten ecologisch, biologisch en fair trade. Je kiest namelijk niet alleen iets moois uit voor de baby maar je doet ook iets goeds terug. Zo zijn alle geboortecadeautjes gemaakt met respect voor mens en natuur. Dit betekent dat iedereen in het productieproces wordt gesteund en niemand wordt uitgebuit.

Tips voor geboortecadeaus

Als je babykleertjes koopt, koop ze dan een maat groter dan dat de baby nu is. De babykleren voor het begin zijn vaak al gekocht en er zijn er meestal al genoeg van.
Als de nieuweling al een grotere broer of zus heeft, neem daar dan ook iets voor mee. Zo maak je een goede beurt en zullen de kinderen heel blij zijn. Speelgoed doet het hierbij altijd goed.

Met ecologische kraamcadeau’s van Lievepip denk je aan mens en milieu. Iedereen zal er blij van worden als jij een ecologisch kraamcadeau koopt.