Ik moet een groot aantal bestanden drukken en daarvoor heb ik een goedkope drukkerij gevonden. Ik geef namelijk training aan callcenter medewerkers en die krijgen aan het begin van elke training een informatie pakket.

Nu ben ik niet de enige die training geeft, dus we hebben flink wat pakketten nodigen. Daarvoor hebben we besloten dit drukwerk uit te besteden aan een drukkerij. Op degoedkoopstedrukkerij.nl vonden wij genoeg mogelijkheden om de informatiepakketten samen te stellen. Ze hadden mij gevraagd om de pakketten samen te stellen. Ik heb maar even contact gezocht met de drukkerij om te overleggen wat de beste optie zou zijn, omdat ik op een aantal pagina’s ook plaatjes moest afdrukken.

Het is natuurlijk om een informatie helemaal in kleur te laten drukken als er maar op een kwart van de pagina’s een afbeelding staat. Gelukkig waren daar voldoende mogelijkheden voor en werd ik erg fijn ter woord gestaan.

Drukkerij met snelle levering

Nu wil het bij ons wel eens zo zijn dat wij de ene week meer mensen moeten trainen dan de andere en dat soms de inhoud van het informatiepakket wijzigt. Dat weet ik meestal pas drie weken van te voren. Het fijne van deze drukkerij is, is dat de levertijd maar een week is. Op die manier weet ik zeker dat mijn materiaal ruim op tijd en ruimvoldoende is.

Toen wij zelf nog de informatiepakketten uitprintte konden we het niet sneller doen en bovendien was er dan iemand altijd aan het printen en was het kopieerapparaat altijd bezet. De uitbesteding aan deze drukkerij was een goede keuze. Wij zijn allemaal zeer te spreken over de service van degoedkoopstedrukkerij.nl en we zouden het fijn vinden als zij ons drukwerk blijven doen.

We kunnen het zelf niet beter, niet sneller en uiteindelijk ook niet goedkoper.