De zoektocht naar een geschikte vakantieboerderij hoeft helemaal niet lang te duren. Wij hebben namelijk een erg ruim assortiment van groepshuizen die allemaal in de mooie groene omgeving van Overijssel liggen. Bij Kampeerboerderij Overijssel weten we dan ook zeker dat we u en uw familie een paar heerlijke dagen kunnen bezorgen. Het enige dat we nog moeten doen is ervoor zorgen dat u op onze website komt kijken. En dat is nou precies de reden waarom we deze teksten schrijven. Informatie bieden die ervoor zorgt dat u snel in één van onze huizen komt logeren. Of dat lukt? Dat ligt aan u!

We weten dat het vinden van een leuke vakantieboerderij voor veel families een groot probleem kan zijn. Ze hebben het idee dat ze alle boerderijen in de omgeving al we hebben gezien en willen geen tweede keer naar een accommodatie. Wat ze vaak niet weten is dat er bij Kampeerboerderij Overijssel veel onontdekte pareltjes te boeken zijn, en vaak tegen hele redelijke prijzen. We weten dan ook zeker dat we u kunnen verrassen. Wie weet is er zelfs wel een vakantieboerderij in uw eigen plaats, waarvan u het bestaan nog niet eens wist. Dan hoeft u niet eens ver weg om het leuk te hebben!

Groepshuizen hebben we in verschillende formaten

Bij Kampeerboerderij Overijssel weten we dat niet iedere groep even groot is. Tegelijkertijd is het erg ongezellig om met een relatief kleine groep mensen in een enorme accommodatie te verblijven. Daarom hebben we bij Kampeerboerderij Overijssel huizen in alle soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld met acht personen in een kleine woning verblijven, dan kan dat bij ons. Maar ook als u met een groep van ruim twintig man in een grote boerderij wilt blijven slapen weten we zeker dat u bij ons slaagt.

Het is gewoon hoog tijd dat u eens op onze website kijkt, want daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. U kunt er zelfs direct en online boeken tegen de meest gunstige tarieven. Waar wacht u dus nog op?