Heeft u voor de organisatie van een familieweekend of uitje met de sportclub of vriendengroep wel eens aan kamperen gedacht? Dat kan bij Kampeerboerderij Ommen en is heel wat anders dan het afhuren van een standaard vakantieboerderij. Ook zorgt het ervoor dat het huren van een groepsaccommodatie goedkoop kan blijven. Wel zo prettig!

groepskamperen

Terwijl bij Kampeerboerderij Ommen als geruime tijd meer mogelijkheden zijn voor het organiseren van een weekend of week weg met een grote groep, wordt voor de organisatie van zo’n uitje vaak meteen aan het huren van een grote boerderij of meerdere bungalows gedacht. Dat is natuurlijk erg leuk, maar omdat een groepsaccommodatie goedkoop moet zijn, ontbreekt vaak de gewenste knusheid of luxe. Om het over een heel andere boeg te gooien is groepskamperen een geweldig alternatief.

Groepskamperen bij Kampeerboerderij Ommen zal u en uw gezelschap dan ook positief verrassen. Op grote velden midden in het Overijsselse bos kunt u dan met de hele groep tenten opzetten, caravans plaatsen of campers stallen. Op die manier zorgt u toch voor een gezellige sfeer en heeft u de huur van een groepsaccommodatie goedkoop gehouden.

Groepskamperen is het leukst bij mooi weer

Omdat de meeste groepsvakanties toch in het seizoen plaatsvinden waarin in Nederland kan worden genoten van lekker warm weer, is kamperen bij Kampeerboerderij Ommen een goed idee voor de hele familie. Er is namelijk ruimte genoeg om te zitten, te eten en te slapen. De kinderen zullen het ook heerlijk vinden en zullen niet merken dat u de keus voor een groepsaccommodatie goedkoop wilde houden.

Iedere avond kunt u tijdens het groepskamperen, dat al mogelijk is vanaf tien personen, een vuurschaal vol pakken met hout en een gezellig vuurtje stoken. Schenk er een lekker glaasje bij in en serveer een lekker hapje en de avond lijkt op voorhand al te slagen. Natuurlijk beschikt Kampeerboerderij Ommen wel over sanitair van goede kwaliteit. U wilt tijdens het jaarlijkse evenement namelijk helemaal terug naar af wat betreft luxe. Om het huren van een groepsaccommodatie goedkoop te houden, maar als niet iedereen beschikt over eigen kampeerspullen verhuurt het bedrijf ook nog schitterende groepstenten. Deze bieden plaats aan maximaal acht personen en worden voor u opgezet. Zo kunt u genieten van een lekker weekend kamperen zonder dat u zelf met stokken en tentzeil hoeft te sjouwen. Ideaal, toch?