Veel mensen kennen Limburg en Friesland als de bekendste regio’s voor een vakantie in eigen land. Wat veel mensen niet weten is dat het oosten van Nederland gebieden kent die eigenlijk nog veel mooier zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld Twente en Salland, waar de natuur nog ongerept is en de mensen erg vriendelijk en gastvrij. Het is dan ook niet voor niets dat Kampeerboerderij Overijssel in deze streken het groepskamperen heeft geïntroduceerd. En als u benieuwd bent of dat iets voor u is: kijk dan maar eens op onze website en laat u overtuigen.

Als u met een grote groep mensen op stap wilt dan denkt u er waarschijnlijk niet meteen aan om in een kampeerboerderij Ommen en omgeving te bekijken. Dat nemen we u niet kwalijk. Het is namelijk onze taak om u daarop te wijzen. Bij Kampeerboerderij Overijssel moeten we namelijk wel preken voor onze eigen producten.

Maar we gaan nog een stapje verder. We denken namelijk volledig ‘out of the box’. Dat klinkt als een term die vooral in de marketing vaak terugkomt, maar wij passen hem ook toe in de vakantie en recreatie sector.

Geniet met uw kinderen van groepskamperen

Bij Kampeerboerderij Ommen kwamen we namelijk ineens op het geweldige plan om u en uw gezin te laten kamperen. Het is dus niet meer vanzelfsprekend om tijdens een uitstapje met een grote groep in een kampeerboerderij Ommen en omgeving te verkennen. Het kan nu namelijk ook vanuit een tent.

En dat biedt een geheel andere beleving, zo weten we bij Kampeerboerderij Overijssel. Want als u in een tent verblijft dan wordt u helemaal één met de natuur. En zeker als u normaalgesproken in een stadse omgeving als de Randstad verblijft is dat een bijzondere ervaring.

Niet in de laatste plaats zal dat het ook voor uw kinderen zijn. Ga daarom snel naar onze website en boek zo’n heerlijk verblijf in onze groepstenten. We weten zeker dat u, en uw hele gezelschap, en ontzettend van zullen genieten. Dat durven we te stellen omdat iedereen die u voorging dat ook heeft gedaan.