We kunnen hier gaan schrijven dat het ieder jaar weer een hele klus is om het jaarlijkse schoolkamp te organiseren, maar dan zouden we onszelf tekort doen. Het verzorgen van een dergelijke groepsvakantie is namelijk helemaal niet moeilijk. Het gaat er alleen om dat je weet waar je moet zoeken. En dat is bij Groepsverblijf Overijssel, waar ze alles onder één dak hebben om een jaarlijks feestje voor uw leerlingen te houden. En omdat u wat kosten betreft zekerheid wilt hebben weet u altijd vooraf wat u gaat betalen.

Nu we het toch over betalen hebben: de kosten zijn vaak van doorslaggevend belang als het om de organisatie van een groepsvakantie gaat. Niet gek ook, want in het geval van een kamp van een school of een sportvereniging zijn het de ouders van de sporters of leerlingen die in feite opdraaien voor de kosten. Dat doen ze overigens met plezier, want het is voor hun heel belangrijk dat hun kinderen het naar hun zin hebben. En in een accommodatie van Groepsverblijf Overijssel is dat altijd het geval, zo blijkt uit onze ervaringen.

Huizen voor schoolkamp en familieuitje

Bij Groepsverblijf Overijssel kunt u bovendien terecht met iedere denkbare doelgroep. Want hierboven hebben we het wel uitsluitend over een groepsvakantie voor jonge gasten gehad, maar we krijgen ook veel senioren op bezoek.

Bovendien beschikken we over accommodaties die volledig klaar zijn om mensen met een beperking te ontvangen, want wij vinden dat iedereen af en toe een vakantie verdient. Bovendien bieden we als één van de weinigen in Nederland het geweldige groepskamperen aan. Dat betekent dat u met een groep van wel twintig personen in tenten kunt slapen en het echte buitenleven kunt gaan meemaken. Wie wil dat nou niet?

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goed beeld te krijgen van onze diensten en verblijven. Bovendien kunt u ons altijd telefonisch bereiken met een vraag of een opmerking. We rekenen er dan ook op dat u de volgende keer dat u een groepsreis moet organiseren bij ons terechtkomt.