Schrik niet door het lezen van de kop boven dit artikel. Het is namelijk niet zo moeilijk als u misschien verwacht. Sterker nog, het is zelfs heel positief bedoeld. Wij kunnen namelijk in de provincie Overijssel een schoolkamp organiseren dat zo perfect is dat de leerlingen er nog lang aan zullen terugdenken. En dat komt niet in de laatste plaats door onze complete en luxe accommodaties, waar kinderen alle ruimte hebben om lekker te kunnen spelen en sporten. Zelfs als het regent, dus het kamp mag van ons best in het water vallen.

Natuurlijk houden we ervan om u een luxe groepsaccommodatie te bieden, waar u met uw hele familie een paar onbezorgde dagen kunt beleven. Zo’n luxe groepsaccommodatie hebben we dan ook zeker in ons assortiment. Sterker nog, bij ons heeft u de keuze uit verschillende luxe boerderijen.

Maar lang niet alle groepen zijn op zoek naar een luxe groepsaccommodatie. De meeste groepen willen namelijk een huis dat vooral erg praktisch is. Zo wil de organisatie van een kinderkamp dat er mooie ruime slaapzalen aanwezig zijn en er een groot speelveld naast de deur is om urenlang te kunnen spelen. En dat is bij ons altijd het geval!

Een schoolkamp regelen in een paar minuten

Waar u ook vandaan komt, u kunt altijd binnen een uur reistijd bij ons zijn. Dat komt namelijk omdat we op verschillende plekken in Overijssel huizen aanbieden. Het is dan ook nooit moeilijk om bij Kampeerboerderij Overijssel een keus uit een accommodatie te maken.

Op de website van Kampeerboerderij Overijssel vindt u namelijk alle informatie op basis waarvan u de huizen perfect met elkaar kunt vergelijken. En heeft u er toch nog vragen over, dan zijn we natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar. Niet voor niets kiezen vele mensen al jarenlang voor het goede gevoel dat Kampeerboerderij Overijssel ze geeft.