In deze tijden met de hoge werkloosheid is het belangrijk om te investeren in jezelf en in opleidingen. Zo kan je kiezen voor een secretaresse opleiding waarbij je een belangrijke rol op kantoor speelt.

Inhoud secretaresse opleiding

Een secretaresse opleiding heeft een belangrijke functie op het kantoor. Zo maak je afspraken, regel je uitnodigingen voor vergaderingen en besprekingen, verzorg je de post en houdt je dossiers bij.
Het is een veelgevraagde functie, zowel parttime als fulltime. Daarnaast is het ook nog een veelzijdige functie.

De opleiding secretaresse bestaat uit 2 onderdelen, afzonderlijk van elkaar. Eerst is de cursus administratief medewerker. Vervolgens volgt de cursus secretaresse. Na het volgen van de opleiding secretaresse beschik je dus over twee waardevolle diploma’s, afzonderlijk van elkaar. Hiermee bouw je een brede basis op binnen het vakgebied en dat is erg belangrijk voor jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Plaats en tijden van de secretaresse opleiding

De locatie van opleiding is verschillend en kan in heel Nederland gevolgd worden. Er zijn ruim 50 verschillende locaties dus er is er altijd wel één in de buurt. De lestijden zijn van 09:00 tot 12:00 en van 19:00 tot 22:00. Zo heb je overdag nog genoeg tijd om dingen te ondernemen. De lessen van de vervolg opleiding de secretaresse opleiding zullen, voor zover mogelijk, in dezelfde leslocatie worden gegeven als die van de opleiding administratief medewerker.

Als je dus in jezelf wil investeren en een goede garantie op een baan wil hebben, kies dan voor de veelzijdige secretaresse opleiding.