Het is alom bekend dat groepsvakantiehuizen worden geboekt voor schoolkampen, familiefeestjes of een uitstapje met een vriendengroep. Niet gek ook, want het is hartstikke leuk om met zijn allen in een kampeerboerderij te verblijven. Zeker in een boerderij van ons, want dan weet u ook dat het u aan niets zal ontbreken. Er zijn echter nog meer mogelijkheden die een verblijf in een groepsverblijf u kunnen bieden. Denk er bijvoorbeeld eens aan om met uw personeel op stap te gaan. Dan zorgt u ervoor dat uw mensen nog lang een extra stapje zullen zetten.

Stelt u zich eens voor: u heeft zes mensen in dienst die allemaal een partner of echtegenoot hebben. Deze mensen kennen de partners van hun collega’s echter niet, terwijl ze er dagelijks over praten. Best vreemd eigenlijk. En misschien is het wel uw taak om daar verandering in te brengen door een verblijf in één van onze groepsvakantiehuizen te boeken. Want in een kampeerboerderij komen de mensen dichter bij elkaar.

Verras uw personeel met een uitje naar een groepsverblijf

U kunt het volgende doen: neem eerst eens een kijkje op onze website. Daar vindt u namelijk alle groepsvakantiehuizen die u bij ons kunt boeken. Vervolgens maakt u een keuze voor een kampeerboerderij en bekijkt u of de gewenste accommodatie nog beschikbaar is.
Is dat het geval, dan legt u uw plannen voor aan uw personeel. Natuurlijk zijn ze erg enthousiast. Ze voelen zich namelijk gewaardeerd en zijn erg benieuwd naar hoe hun collega’s in hun vrije tijd zijn.
Daarna is het dus tijd om te boeken. Ook dat kan natuurlijk op onze website. U vult uw gegevens in, kiest voor een groepsaccommodatie en de gewenste datum waarop u wilt arriveren. Vervolgens boekt u binnen enkele seconden het gewenste verblijf. Als u nog wensen heeft of van extra services wilt genieten zijn wij ook telefonisch bereikbaar.
Na uw verblijf zal uw personeel zich extra voor u inzetten. Ze zijn namelijk blij met dat u in ze investeert en betalen dit dubbel en dwars terug. Waar wacht u dus nog op, boeken dat verblijf!