Voor het drukken van flyers, briefpapier en enveloppen willen bedrijven de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Zeker in tijden van crisis zijn dit onderdelen waarmee bedrijven proberen om de kosten te drukken. Voordelig drukwerk heeft daarom interesse van veel bedrijven en organisaties. Gelukkig zijn er steeds meer drukkerijen die hier op inspelen door aantrekkelijke aanbiedingen te doen. 

Flyers

Je kent ze ongetwijfeld van restaurants of barretjes die je bezocht hebt: flyers die verspreid worden onder potentiële consumenten. Wellicht een concept wat je aan het denken heeft gezet voor je eigen activiteiten. Mocht je dit zelf ook overwegen dan is het dubbelzijdig bedrukken van de flyer een interessante optie. Op deze manier maak je meer reclame op één flyer en de tarieven voor dubbelzijdig bedrukken zijn zeer aantrekkelijk.

Ondanks de lage kosten die je als afnemer gaat betalen, hanteren drukkerijen toch de hoogste kwaliteit voor het produceren van flyers. Het volledige assortiment van het papier bij de drukkerijen is volledig FSC gecertificeerd. Het fijne aan het goedkope drukwerk is dat ze ook in beperkte oplagen te bestellen zijn. Normaliter worden de prijzen lager naar mate je een groter aantal bestelt, maar ook voor een kleine oplage zijn de tarieven zeer aantrekkelijk. Vanaf 50 flyers bestellen behoort al tot de mogelijkheden.

Enveloppen

Ook enveloppen worden tegenwoordig voor zeer aantrekkelijke tarieven geleverd. En dat nog wel fullcolour, wat tegenwoordig een must is. Het papier dat voor de enveloppen wordt gebruikt is zeer hoogwaardig van kwaliteit. De formaten en modellen waaruit je kunt kiezen zijn zeer uitgebreid. Zo kun je kiezen voor een envelop zonder of met venster. Verder kun je dan zelf bepalen of je het venster links of rechts wilt hebben. Wanneer je kiest voor een envelop met venster, hanteren drukkerijen vaak de standaard vensterstanden. De enveloppen kunnen tegen zeer lage prijzen fullcolour, maar ook in PMS-kleuren geleverd worden.

Briefpapier

Ook het briefpapier kan tegen zeer lage prijzen online besteld worden. Drukkerijen beschikken over drukpapier van hoogwaardige kwaliteit. Interessant detail: door de laserprinters die drukkerijen gebruiken voor de productie van briefpapier zijn alle papiersoorten geschikt om gebruikt te worden als briefpapier.

Neem het fullcolour briefpapier. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van ‘wit bankpost’. Deze wordt altijd gedrukt op papier dat negentig gram is. Wil je fullcolour, maar dan dubbelzijdig? Dan wordt geadviseerd om 120 grams papier te gebruiken. Ook de prijzen hiervan worden steeds scherper en aantrekkelijker.