Een schip verkopen is niet iets wat u ‘even’ doet. Daar gaat tijd in zitten. Het is vooral belangrijk een goede plaats te hebben om uw schip volledig tot zijn recht te laten komen. Een plaats waar regelmatig mensen komen die interesse hebben om een boot te kopen en een plaats waar uw schip veilig ligt. Bij Boarnstream bent u van al deze dingen verzekerd. Wij onderhouden onze haven en de schepen die in onze haven liggen goed.

De jachtmakelaar

Wij houden ons al sinds lange tijd bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte schepen. We zijn uitgegroeid tot een bekende speler onder de jachtenmakelaars. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een belangrijke troef in handen. Ons netwerk is zeer uitgebreid en daar moet u het als verkoper van hebben. Er zijn vele redenen om uw schip te willen verkopen. Het kan zelfs zo zijn dat u uw schip eigenlijk niet wil verkopen, maar wel moet verkopen, doordat het onderhoud teveel wordt of u er eigenlijk niet meer aan toe komt om te varen. Wij zorgen ervoor dat uw schip bij de juiste persoon terecht komt. Een schip is immers niet zomaar een schip, maar een passie! Het is de schakel tussen het water en tussen u. Het brengt u overal waar u heen wilt gaan en het geeft u tegelijkertijd overal een klein thuis.

Of uw schip nu gericht is op ruimte en doelmatigheid of juist meer op uitstraling en elegantie, wij willen altijd met u in gesprek over het verkopen van uw schip. Ons aanbod is divers en juist dat maakt onze haven zo aantrekkelijk voor kopers en verkopers. Daarnaast zijn we actief op beurzen en zijn we onder andere aanwezig bij de bekende Hanseboot Hamburg en Boot Düsseldorf. Daar komt ons aanbod nog eens extra in de belangstelling te staan.

Heeft u een vraag of een opmerking met betrekking tot het verkopen van uw schip? Neem gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend en wij staan overal voor open.