KerstaccessoiresDe temperaturen dalen weer en zo zijn er nog drie maanden voordat Nederland in hartje kerst beland. Als werkgever ben je misschien nu al aan het rondkijken hoe jij je medewerkers dit jaar gaat verassen. Er zijn vele opties beschikbaar om kerst weer een mooi moment te maken om het jaar mee af te sluiten. Hier hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet.

Geef een cadeaucheque

Als je al jaren achter elkaar een traditionele kerstpakket hebt gegeven is het tijd om het een keer op een andere manier uit te proberen. Zo is het een leuk idee om in plaats van een standaard kerstpakket uit te delen een cadeaucheque ingepakt in cadeaupapier te geven aan je medewerkers.

Traditionele kerstpakketten

Als je nog niet eerder aan kerst heb gedaan op het werk is het juist wel leuk om dit jaar traditionele kerstpakketten uit te delen. Daarnaast kan het een leuk idee zijn om kerstdecoratie aan te schaffen. Juist als het de eerste keer is het authentieke kerstgevoel leuk om te introduceren op het werk. En dat kan het beste door aan de oude vertrouwde kerstpakket te doen. Ook hierin heb je als werkgever veel keuze in wat er in het kerstpakket terecht moet komen en hoe het pakket eruit moet komen te zien. Zo kan je gebruik maken van bepaalde thema’s waarin producten zitten die bij een bepaald thema horen. Neem bijvoorbeeld een kerstpakket waarin een vuurkorf zit, met wijn en hapjes die horen bij een avondje bij het voor zitten. Of juist een kerstpakket waarbij je je richt op het gourmetten waarbij je dus weer hapjes samenstelt die op kerstavond gebruikt kunnen worden door het op een bepaalde manier te vieren. Er is veel keuze en zo kan je ook met een traditioneel kerstcadeau prima je medewerkers verassen.