Uw zoon of dichter is binnenkort weer jarig en hij of zij kan niet wachten om weer een feestje te geven voor al zijn of haar vrienden en vriendinnen. Maar u wilt eigenlijk wel een keer iets origineels verzinnen. Een keer niet zwemmen of naar de bioscoop. Nou, dan hebben wij een heel erg goed idee. Waarom gaat u niet een keer met zijn allen op groepsvakantie. Gewoon een weekendje weg met een groep kinderen en natuurlijk een paar begeleiders. Dan is het feestje niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook zeker voor uzelf.

Bij Groepsverblijf Overijssel doen we er alles aan om uw verblijf zo ontspannen mogelijk te maken. Als dat tenminste mogelijk is te midden van een groep kinderen. Ze leiden u de hele tijd af, maar dat is eigenlijk helemaal niet erg. Het is immers hun feestje en niet dat van u.

Maar bij Groepsverblijf Overijssel weet u tenminste wel zeker dat u gewoon lekker kunt slapen. We hebben namelijk accommodaties met grote slaapzalen, maar ook met gewone slaapkamers. Dan hoeft u niet bij de kleintjes op de kamer te slapen. Bij Groepsverblijf Overijssel weten we namelijk echt wel dat ze daar helemaal niet op zitten te wachten.

Een groepsvakantie om nooit meer te vergeten

Als u en uw gezelschap bij Kampeerboerderij Ommen aankomen moet u de gezichten eens zien. Wij weten al hoe dat er uit ziet, omdat we bij Kampeerboerderij Ommen al vaker van dat soort taferelen hebben gehad. De kinderen glunderen helemaal als ze het grote huis en het grote speelveld zien.

Ze rennen naar binnen, gooien hun spullen op een bed en komen dan direct weer naatr buiten. Het feest kan beginnen! En eigenlijk ook voor u, want door de service van Kampeerboerderij Ommen hoeft u niet eens zelf boodschappen te doen. Dat hebben we namelijk al voor u gedaan.