Iedereen weet dat het een hoogtepunt van het jaar kan zijn: een groepsvakantie of schoolkamp met een groep mensen die je graag om je heen hebt. Het is natuurlijk boven alles erg gezellig om er lekker een paar dagen uit te zijn. Maar het heeft nog een voordeel: als u bij Groepsverblijf Overijssel een accommodatie boekt weet u zeker dat u uw gezelschap op een heel andere manier zult leren kennen. En dat kan natuurlijk erg veel voordelen hebben. Bent u benieuwd welke? Dat leest u hier onder.

Stelt u zicht eens voor: uw schoonfamilie heeft u gevraagd om met zijn allen een maand lang op vakantie te gaan. Met een lange vakantie is natuurlijk niets mis, maar het is natuurlijk totaal iets anders dan een schoolkamp. Bovendien kent u uw schoonfamilie nog maar sinds kort, waardoor het risico op een fiasco wel erg groot is. In dat geval is het misschien verstandig om eerst een weekend weg te gaan in één van de huizen van Groepsverblijf Overijssel. Want ook dan leert u elkaar namelijk snel goed kennen en weet u of u ‘ja’ of ‘nee’ moet zeggen op het voorstel voor een lange vakantie samen.

De professionele voordelen van een groepsvakantie

We merken echter ook steeds vaker dat de accommodaties van Groepsverblijf Overijssel worden gebruikt door organisaties die een complete afdeling met elkaar op pad laten gaan. Teambuilding, heet dat tegenwoordig. Eigenlijk is het niets meer dan testen welke collega’s goed bij elkaar passen, zodat deze vervolgens zo efficiënt mogelijk samen kunnen gaan werken.

In dit geval lijkt zo’n verblijf natuurlijk een stuk meer op een schoolkamp. U weet immers dat u de week na het uitje weer tot elkaar veroordeeld bent. Toch werkt het goed om elkaar ook buiten werktijd eens goed te leren kennen.

Bent u werkgever, of misschien gewoon een nieuwsgierige werknemer? Of moet u voor uw hele familie een uitstapje organiseren? Kijk dan snel eens op onze website naar de verschillende accommodaties. En is het budget klein? Dan bieden wij ook groepskamperen, uniek in Nederland! In dat geval zit u met zijn allen in tenten, waardoor u nog meer op elkaar aangewezen bent.