De loonadministratie is voor veel ondernemers een punt van belang. Wanneer je meerdere werknemers in dienst hebt kan de loonadministratie namelijk een tijdrovende klus worden. Hierbij heeft de ondernemer de mogelijkheid om de loonadministratie uit te besteden.

Loonadministratie en de horeca

In de horeca is loonadministratie een breed begrip. Vooral bij de horeca-, recreatie- en evenementen is de loonadministratie uitbesteden een bekend begrip. Je hoeft je dan als ondernemer in de horeca geen zorgen meer te maken om de loonadministratie. Daardoor kan je als ondernemer in de horeca zorgeloos richten op de corebusiness.

Al vanaf een bedrag van €6 euro per loonstrook wordt de vaste verloning op proffessionele en transparatne wijze uit handen genomen. Zo is kolibrie marktleider op het gebied van payrolling services binnen de horeca. De enige voorwaarde waarmee u rekening dient te houden is dat de medewerker op een vaste urenbasis werkt, geen student of scholier is en dat u daarnaast uiteraard gebruik maakt van de payroll services.

Als ondernemer krijg je dus een aantal voordelen als je gebruik maakt van payroll services van kolibrie. Payrollen is het worden verlost van de ingewikkelde loonadministratie, regels en wetgeving. Daarnaast worden alle verplichtingen en personeelsrisico’s overgenomen. Zo heb je als ondernemer nog meer tijd om je te concentreren op de core business. Bovendien is de wijze van payrolling op voorhand glashelder. Je weet dus precies wat je kwijt bent om achteraf niet voor verrassingen te staan.

De payroll service van Kolibrie biedt dus enkele voordelen, te denken aan:

– Er zijn geen kleine lettertjes, geen verrassingen
– Er is geen opzegtermijn: alles is open en eerlijk
– Scherpe all-in tarieven
– Exact inzich in uw loonkosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en heb je altijd een overzicht.
– Er is een gespecialiseerde helpdesk ofwel service voor alle vragen van uw medewerkers
– Flexibiliteit; ook loonadministratie voor de niet-payroll medewerkers.