De wind door uw haren, de zon op uw hoofd: varen geeft u dat ultieme gevoel van vrijheid. U bent omringd door het rustgevende water en op elk moment kunt u zelf beslissen waar u heen gaat.Jetten Jacht

Het zijn de ideale ingrediënten voor een ontspannen vakantie. En Friesland leent zich hier perfect voor. Maar lang niet iedereen is in het bezit van een eigen boot. Daarom kunt u bij Sanzi Yacht Charter complete motorjachten huren. Alles zit er op en er aan. U kunt zo wegvaren. Bij Sanzi Yacht Charter maakt u uw dromen waar.

Ontdek Friesland vanaf het water

Sanzi Yacht Charter is gevestigd in Sneek. Dit is een mooi uitgangspunt om de provincie te ontdekken. Met uw motorjacht vaart u meteen de Friese wateren op. U kunt gaan en staan waar u wilt. Vaar door de mooiste natuurgebieden en leg uw boot een tijdje stil. Het geluid van de fluitende vogels om u heen is onbetaalbaar. Maar natuurlijk hoeft u niet op het water te blijven. In Friesland zijn genoeg gezellige plaatsjes die u aan kunt doen. Als u uitgekeken bent, komt u altijd weer terug bij uw eigen motorjacht. U vaart zo weer verder naar uw volgende bestemming. En het mooie is dat u niet eens een vaarbewijs nodig heeft om van onze boten gebruik te kunnen maken.

Motorjachten van topkwaliteit

Bij Sanzi Yacht Charter huurt u luxe jachten van echte topmerken zoals de Europese motorjacht van het jaar Jetten, Noblesse en Thomasz. U bent door luxe en gemak omgeven. Het ontbreekt u in deze boten aan niets. U komt helemaal tot rust in de comfortabele slaaphut. In de volledig uitgeruste keuken maakt u de lekkerste maaltijden. En ’s avonds geniet u op het dek met een glaasje wijn van de ondergaande zon. En natuurlijk zijn al onze motorjachten zijn goed onderhouden. Zo komt u nooit voor problemen te staan. Droomt u er van om heerlijk ontspannen over de Friese wateren te varen? Neem dan eens een kijkje bij Sanzi Yacht Charter. Op onze motorjachten wordt uw vaarvakantie een onvergetelijke belevenis.

Varen in Zeeland

Ook in het Zuiden van Nederland vindt u de mooiste vaarroutes en plekjes vanaf het water. U kunt een boot huren bij Bootverhuur Zeeland.