Hoe lang denkt u dat bedrijven nog papieren folders en brochures laten drukken? En hoe lang staan ze nog met hun nummer in de zakelijke telefoongids? De wereld om ons heen verandert en de wereld van de marketing doet dat misschien nog wel sneller. Het internet en social media domineren nu onze leefwerelden en kunnen – mits u ze goed gebruikt – een bron zijn van vele nieuwe klanten. Tijdens onze online marketing cursus leert u deze mogelijkheden te benutten.

online marketing cursus

Laten we eerlijk zijn: als ik je tien jaar geleden had verteld dat het nu extreem populair zou zijn om elkaar berichtjes te versturen die maximaal 144 tekens lang zijn, zou je mij waarschijnlijk vreemd hebben aangekeken. Als we naar de inhoud van onze online marketing opleiding kijken, is het tegendeel echter waar. Want tijdens onze online marketing opleiding leer je namelijk alles over de nieuwste communicatiemethodes en hoe je via die kanalen de werkzaamheden van je organisatie kunt uitbreiden. En het mooie is: na slechts zes maanden brengt onze online marketing opleiding je al volledig op de hoogte!

Deze online marketing cursus doet het anders

Hoe vaak heeft u al wel niet gelezen over een online marketing training? Misschien heb je er zelfs al wel eens eentje gevolgd. Het overheersende gevoel na de meeste van deze trainingen is er echter een van teleurstelling. Onze online marketing training doet het anders.

Bij ons word je opgeleid door echte marketeers en niet door een boekje. Bovendien zorgt de persoonlijke begeleiding ervoor dat je het internet en social media niet op een algemene manier leert te gebruiken, maar op een wijze die speciaal aansluit op jouw bedrijf. Alleen op die manier bereik je het optimale resultaat.

Kijk dus snel op onze website. Daar lees je alles over de inhoud van de cursus, waar de cursus gegeven wordt en wat deze kost. Als je daarna nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dat mag je trouwens ook doen nadat onze cursus is afgelopen, wij blijven namelijk altijd voor je klaarstaan. Neem dus afscheid van dure externe marketeers en ga het helemaal zelf doen!