Onze ervaren marketeers, met veel kennis over de hedendaagse wereld van de online marketing, bieden sinds kort een zeer uitgebreide internet marketing opleiding. Daarmee kan uw organisatie veel winst boeken op internet, bijvoorbeeld door beter vindbaar te zijn dan uw concurrenten. Toch zijn er meer voordelen te behalen uit onze internet marketing cursus. Bijvoorbeeld door het uitbreiden van uw netwerk. Hoe dat komt? Omdat de internet marketing training niet op afstand wordt gegeven, maar ook in klassikaal verband.

internet marketing training

Op deze manier is onze internet marketing opleiding uniek in Nederland. Veel van onze concurrenten bieden namelijk cursussen aan die wat onderwerp betreft erg veel op de onze lijken, maar door de opzet gelukkig toch erg veel verschillen vertonen. Wij gaan er namelijk van uit dat u de meeste baat heeft bij maatwerk. Dat is momenteel al zo als u een externe marketeer inhuurt die voor uw organisatie een online strategie bedenkt, en dat is ook zo als u deze strategie zelf wilt opzetten.

Daarom bieden wij als enige in Nederland een internet marketing cursus die niet uit boeken, maar door persoonlijk contact wordt gegeven. Hierdoor zijn we in staat om de lesstof direct aan te passen aan uw individuele situatie en zodoende tot de best mogelijke resultaten te komen.

De internet marketing training werkt op vele vlakken

Het mooie is dat dit voor het grootste deel in klassikaal verband gebeurt. Daarmee kunt u niet alleen leren van de creativiteit – en fouten – van een ander, maar u leert deze andere ondernemers ook goed kennen. Daarmee heeft onze internet marketing opleiding niet alleen een effect op uw kennis van online marketing, maar ook op uw werkwijze als ondernemer in het algemeen.

Bijkomend voordeel is dat onze internet marketing cursus slechts zes maanden duurt, waardoor u nooit veel tijd kwijt bent en in korte tijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en technieken in de online wereld. Kort gezegd biedt onze opleiding alleen maar voordelen, en dan hebben we het grootste voordeel nog niet eens genoemd: u hoeft nooit meer te investeren in dure externe marketeers. U kunt namelijk zelf uw online marketing verzorgen!