Het is de ideale locatie voor een schoolkamp, familie uitje of personeelsfeest: een natuurkampeerterrein. Groepsverblijf Overijssel is er dan ook in gespecialiseerd. Dus zoekt u een geschikte locatie om een dergelijk evenement te kunnen organiseren? Denk dan eens aan Groepsverblijf Overijssel.

natuurkampeerterrein

Welk kind uit een stadse omgeving weet nou wat er speelt in de vrije natuur? Bijna geen enkele toch? Ze kennen bossen, koeien en vogels – duiven uitgesloten – eigenlijk alleen maar van de televisie. Wat is er dan leuker dan wanneer u een schoolkamp moet organiseren, een natuurkampeerterrein te kiezen als locatie. Daar leren de kinderen de Nederlandse natuur te apprecieren en waarderen. Bovendien hebben ze, in tegenstelling tot hun natuurlijke habitat, eindelijk ruimte genoeg om helemaal zichzelf te zijn.

Want natuurlijk heeft Groepsverblijf Overijssel gedacht aan alle voorzieningen die belangrijk kunnen zijn voor het falen of slagen van een schoolkamp. Zo zijn er grote speelweides rond hun accommodaties en is er goed sanitair op het terrein. Een natuurkampeerterrein is dus niet zo ‘basic’ als het klinkt.

Wel een natuurkampeerterrein maar niet kamperen?

Organiseert u een schoolkamp of een ander evenement maar wilt u liever niet kamperen? Groepsverblijf Overijssel biedt ook schitterende groepsaccommodaties – met een echt dak boven uw hoofd – die plaats bieden aan groepen van verschillende groottes.

In zo’n geval kunt u bijvoorbeeld slapen in een luxe uitgevoerde boerderij. Dan slaapt u op de beste bedden en beschikt u over een volledig uitgeruste keuken, terwijl u toch het gevoel heeft helemaal uit uw natuurlijke stadse omgeving vertrokken te zijn.

De kinderen zullen dit ook heerlijk vinden. Ze kunnen gezamenlijk slapen op één van de vele slaapkamers en kunnen zich overdag heerlijk uitleven op het grote terrein rondom de accommodaties. Dus ook voor een schoolkamp is een dergelijk onderkomen zeer geschikt. Bij Groepsverblijf Overijssel vindt u dus altijd een geschikt onderkomen voor elk denkbaar uitstapje en voor elke groep.