Digitaal drukwerk is de specialiteit van Drukhetnu.nl. Voor grootverbruikers zoals drukkerijen en grafische bedrijven is Drukhetnu dé ideale partner in online digitaal drukwerk. In het bijzonder voor deze relaties, bieden wij vanaf heden planovellen aan.

Planovellen: Supersnelle levering!
Vanaf vandaag levert Drukhetnu.nl plano drukvellen uiteraard tegen de scherpste prijzen zoals u van ons gewend bent. Met deze planovellen kunt u uw voordeel doen in de explosieve groei van digitaal drukwerk in de tegenwoordige markt voor drukwerk. Bied uw klanten digitaal kwaliteit HP Indigo drukwerk aan zonder dat u zelf hoeft te investeren in de aanschaf van een digitale drukpers. Wij realiseren ons als geen ander dat tijd voor u geld is. Drukhetnu.nl levert deze ongedrukte en ongevouwen plano drukvellen daarom met supersnelle levertijden. Indien u voor 12.00 uur uw bestelling doet, ontvangt u de volgende werkdag reeds uw bestelling. Zelfs als het om een maatwerk bestelling gaat.

Hoe te bestellen?
Ga naar www.drukhetnu.nl en maak gemakkelijk en snel uw account aan en bestel vervolgens het door u gewenste aantal plano vellen. Indien u vooraf meer informatie wilt, dan zijn wij natuurlijk graag bereid u hiervan te voorzien. In dat geval kunt u Drukhetnu.nl bereiken via het mailadres klantenservice@drukhetnu.nl of per telefoon onder telefoonnummer 085 – 273 12 49. Wij staan u graag te woord en ons professionele team zal er alles aan doen om al uw vragen te beantwoorden.

Wie is Drukhetnu.nl eigenlijk?
Drukhetnu.nl is de snelste online drukkerij van Nederland. Drukhetnu.nl heeft een belangrijke motto: Vandaag besteld, is morgen geleverd. Drukhetnu.nl onderscheidt zich van andere digitale drukkerijen door o.a. de kwaliteit, betrouwbaarheid, supersnelle levertijden, maatwerk, en zeer scherpe prijzen. Wij dagen u uit! Probeer ons eens uit en bereken de drukwerkprijzen op onze website. Voor vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de klantenservice onder telefoonnummer: 085-2731249 of via het mailadres klantenservice@drukhetnu.nl.