Wat is er nou lekkerder dan buiten zitten op een warme nazomeravond? Niets, toch? Maar omdat het Nederlandse weer niet altijd tropisch te noemen is, is het wel handig als iets u kan beschermen tegen een beetje wind of regen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een zonneluifel. Onder zo’n zonneluifel kunt u namelijk niet alleen lekker beschut zitten, hij kan ook nog de warmte van een heater vasthouden.

In de winkel van gordijnen Enschede vind je talloze variaties op de zonneluifel. Ook hebben ze ook allerlei andere soorten raamdecoratie. Gordijnen Enschede kan een zonneluifel leveren die perfect bij uw huis past. De juiste kleur, maat en uitstraling worden daarbij met u besproken, waarna de zonneluifel speciaal voor u wordt gemaakt en gemonteerd.

 

raamdecoratie

Op maat gemaakte raamdecoratie

Als u bij gordijnen Enschede een luifel heeft uitgezocht, kunnen ze u ook helpende met allerlei soorten passende raamdecoratie. Deze creëert dan een naadloze overgang tussen uw huis en tuin. Een voorbeeld daarvan is een schitterend gordijn. Gordijnen zijn al lang niet meer alleen geschikt voor het buiten houden van zonlicht of het afschermen van zicht op uw woonkamer, ze dragen tegenwoordig bij tot het vergroten van de sfeer in huis. Ze zijn dan ook te koop in allerlei kleuren, motieven en stoffen.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van horizontale jaloezieën voor uw ramen. Deze kunt u naar wens laten zakken of omhoog houden waardoor ze niet permanent in het zicht hangen. Daarnaast bepaalt u zelf of u de jaloezie open, gesloten of half geopend wilt hebben. Dit doet u met het meegeleverde besturingsmateriaal. Er zijn ook gordijn jaloezieën te krijgen, die verticaal langs uw ramen hangen.

De raamdecoratie van gordijnen Enschede is niet alleen bedoeld om sfeer te maken op de begane grond. In de winkel is er ook veel aandacht voor het aankleden van dakramen. Een optie om dakramen te bekleden is met verschuifbare gordijnen. Deze kunnen naar wens aan de binnenkant of buitenkant van het dakraam geplaatst worden en kunnen licht doorlaten. En omdat dakramen geleverd worden in verschillende maten, worden er oplossingen geboden voor elk denkbaar raam.

Bent u dus op zoek naar een passende oplossing voor uw raam? Of bent u op zoek naar op maat gemaakte gordijnen? Doe dan tijdens uw zoektocht naar gordijnen Enschede eens aan. In de winkel staat het deskundige personeel voor u klaar.