Foscam maakt uw bedrijf veiliger

Indien u ervoor opteert om een foscam in uw bedrijf te installeren, maakt u een uitstekende keuze. Immers zorgt de foscam – zeker in combinatie met een alarmsysteem – ervoor dat uw bedrijf heel veilig wordt en het dieven, vandalen en andere ongewenste bezoekers afschrikt. De foscam neemt namelijk elke verdachte beweging op. Mocht uw bedrijf alsnog worden overvallen dan hebt u hard bewijs dat u kunt voorleggen aan de politie. Hierdoor kunnen zij beter werken en gemakkelijker de dader(s) opsporen. Een foscam verhoogt dus aanzienlijk de veiligheid van uw bedrijf. Installeer dus liefst zo snel mogelijk een foscam.

De voordelen van een foscam camera

Natuurlijk kunt u camerabewaking ook op andere manieren aanpakken, maar de cam heeft heel sterke pluspunten die bij de andere camera’s ontbreken. Daarom is het aangeraden om even stil te staan bij deze voordelen en goed na te denken of u toch niet voor een foscam zult kiezen. De camera is immers een IP camera. Hierdoor plaatst het de geregistreerde beelden op een afgesloten zone op internet of in een gesloten netwerk. Vaak kunt u dit zelf kiezen. Doordat de beelden niet rechtstreeks op de harde schijf van een computer moeten worden geplaatst, hoeft u ook geen PC 24 op 24 uur te laten draaien waardoor uw energiefactuur oploopt. Bovendien kunt u de beelden waar u ook bent raadplegen. U hoeft dus niet per se op uw bedrijf aanwezig te zijn.

Foscam aankopen

Bij het aankopen van een camera moet u goed nadenken. Immers is en blijft het aanschaffen van een foscam een investering. Bovendien zijn er relatief veel foscams in de aanbieding. Allemaal hebben ze hun voor-, maar ook hun nadelen. Lees dus vooraleer je een cam koopt altijd de productspecificaties goed. Waarvoor is de foscam bedoelt? Heeft het bepaalde specificaties die andere foscam producten niet hebben? Voorkom dat u een verkeerde foscam kiest, informeer u goed.