Er zijn vele redenen om een leuke groepsvakantie te organiseren. Om eens per jaar bij te kunnen praten met de familie bijvoorbeeld. Of om aan teambuilding te doen moet de collega’s. Toch is het niet alleen geschikt voor ouderen. Ook voor kinderen is het verblijven in één van de huizen van Groepsverblijf Overijssel een aanrader. Bijvoorbeeld tijdens het onvergetelijke schoolkamp. Want dat was toch ook de eerste keer dat u op groepsreis ging?kamperen

U kunt het zich waarschijnlijk al helemaal voorstellen: als uw kind weet dat hij of zij over een paar uur op kamp gaat met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes is er al vroeg op de ochtend geen sprake meer van slapen. Uren liggen de kinderen te woelen in bed, en dat alles van pure opwinding.

Bij aankomst op school is het daarna wachten op één ding: het vertrek naar de groepsvakantie. Met de fiets of in de bus wordt er, nadat er afscheid is genomen van alle ouders, vertrokken naar de woning van Groepsverblijf Overijssel. Onderweg is de stemming een mix van spanning en ontlading. Na een jaar hard werken is dit een soort beloning, dat weten de kinderen maar al te goed.

Voor een schoolkamp is de locatie erg belangrijk

In welke omgeving u ook woont, de provincie Overijssel is erg geschikt om een kamp te organiseren. Niet alleen kunnen de kinderen daar kennismaken met de schitterende natuur, ook zullen ze er in de omgeving van de accommodatie van Groepsverblijf Overijssel helemaal zichzelf kunnen zijn. Er is simpelweg niemand in de buurt die zich aan het uitgelaten lawaai van de enthousiaste schoolklas kan storen.

Al met al zijn alle ingrediënten aanwezig om van deze groepsvakantie een groot succes te maken. En omdat alle woningen veilig en schoon zijn kunt u uw kind ook rustig op kamp laten gaan. Sterker nog: u en uw partner hebben ook een paar dagen rust. En dat kan zelfs nog wel langer duren dan verwacht. Want uw kind zal erg moe thuis komen na het kamp omdat hij of zij een paar onvergetelijke dagen heeft beleefd.