In ons drukke leventje, waarin steeds meer van ons wordt verwacht, wordt de badkamer een steeds belangrijker onderdeel van het huis. In de badkamer kun je jezelf lekker ontspannen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de inrichting van de badkamer met mooie en gezellige badkamermeubelen steeds belangrijker wordt.

Hardhout

Teak is hardhout en goed bestand tegen de hogere luchtvochtigheid in de badkamer en teak badkamermeubels zijn dan ook geweldig populair. De populairste teak badkamermeubelen van het afgelopen jaar zijn badkamerkasten, spiegelkasten en onderkasten voor de wasbak(ken) die zijn gefabriceerd van kwaliteit teakhout, zoals nieuw teakhout of gerecycled teakhout. Met deze duurzame meubelen creëer je een gezellige sfeer in de badkamer.

Passend in alle woonstijlen

Teak pas in de meest uiteenlopende  stijlen zoals, de romantische stijl, de landelijke stijl en de klassieke stijl. Daarbij is teak goed te combineren met een moderne en design stijl.

Landelijke stijl

Steeds meer mensen kiezen voor de rustieke en rustgevende landelijke meubelen in de badkamer en dat is niet verwonderlijk in ons drukke stressvolle leventje. Als je na het hebben van een drukke dag even lekker wil ontspannen in je badkamer gaat er niets boven teak badkamermeubel in een rustgevende landelijke stijl.

Teak meubelen voor de badkamer zijn er onder andere in donkerbruin, lichtbruin en in het wit. Ook zijn er verschillende combinaties mogelijk tussen deze kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badkamertafel met waskommen, waarbij het blad van de tafel donkerbruin is en het frame wit.

Kleuren

Voor welke kleuren je gaat kiezen hangt natuurlijk af van je smaak en daar valt spreekwoordelijk niet over te twisten, maar één ding is zeker. Als je gaat voor teak in je badkamer ben je verzekerd van meubels die je een leven lang plezier gaan geven omdat teak zo ontzettend duurzaam is. Misschien heb je al een keuze gemaakt of ben jij je aan het oriënteren voor je badkamerinrichting. Het is zeker interessant om ook naar het aanbod teak badkamermeubels te gaan kijken.