Friesland staat bekend om de vele wateren. De Friese meren zijn een trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland. Vanaf het water kunt u genieten van een uitzicht over het uitgestrekte Friese landschap. Of breng een bezoek aan een van de karakteristieke Friese dorpen.motorjacht huren

Vaarroute over de Friese Meren

De Friese Meren uit meerdere aaneensluitende wateren, zoals het Tjeukemeer en het Sneekermeer. De meren zijn met elkaar verbonden wat een mooie vaarroute in dit grote watergebied mogelijk maakt. Er zijn diverse vaarroutes in het gebied uitgezet waarbij u altijd door een mooie en rustgevende omgeving vaart. De routes variëren in lengte. U kunt er zelf voor kiezen of u een korte route of zelfs een route van een paar weken wilt varen in Friesland. Maar natuurlijk kunt u ook uw eigen plan trekken. Langs de wateren zijn er een groot aantal aanlegplaatsen voor de boot beschikbaar. Hier kunt u veilig overnachten, maar het kan ook een mooie gelegenheid zijn om even van het water af te gaan en de omgeving te verkennen.

Genieten van de rust in de natuur

Een vaarvakantie is geschikt voor iedereen die van het water houdt. Of u nu met uw hele gezin gaat of voor een romantische tocht met uw partner kiest. Een vaarvakantie in Friesland is een unieke manier om deze noordelijke provincie te ontdekken. Met de boot komt u op de mooiste plekjes. U kunt er voor kiezen om tijdens de vaarvakantie vooral te genieten van de rustgevende natuur om u heen. Maar u kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om de kleine Friese dorpjes aan land te bekijken. Zo stelt u een vaarvakantie in Friesland samen dat geheel aan uw eigen wensen voldoet.

Wanneer u een eigen boot bezit, heeft u vast al veel van Nederland gezien. Maar niet iedereen is in het bezit van een vaartuig. Daarom zijn veel mensen op zoek naar de mogelijkheid motorjacht te huur. De Friese Meren zijn ook uitermate geschikt voor beginnelingen op het water. Zo kan iedereen genieten van de rust op het water.

Bootverhuur België

Bent u op zoek naar een boot te huur in België. Ook hier kunt u een boot huren zonder vaarbewijs België.