Spanje is één van de grootste toeristentrekkers wereldwijd. Spanje neemt maar liefst 7% van het wereldwijde toerisme voor zijn rekening. Catalonië is veruit het meest toeristische deel van het land. Gelegen aan de Middellandse zee en aan de kustlijn: de Costa Brava, waar u zonder twijfel de tijd van uw leven zult hebben! Een vakantie aan de Spaanse zee kan bedoelt zijn voor ontspanning, maar ook voor een ‘feestvakantie’. Wilt u een vakantie naar de Spaanse zee boeken? Wacht niet langer en ga opzoek.

Spanje is te bereiken per vliegtuig, auto en bus.

  • Per vliegtuig: 2 uur vliegen
  • Met de auto: minimaal 14 uur
  • Met de bus: minimaal 24 uur

Een luxe villa huren in Spanje

Het aanbod van luxe villa’s in Spanje is erg groot. Een keuze maken is erg moeilijk! De mooiste villa’s aan de Spaanse zee liggen in het dorpje Javea. Javea ligt in het meest oostelijke deel van Spanje.

Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik een luxe villa in Spanje gehuurd. Villa Margaret biedt een luxe villa in Javea (in Spanje) aan. De luxe villa in Spanje van Villa Margaret ligt aan de kust: de Costa Brava. Gelegen aan een berg met een loopafstand van de zee, is het uitzicht van de luxe villa adembenemend!

Voor een ontspannen vakantie gaat u naar de Spaanse kust!