Een vakantievilla aan het water

Nederland is voor de liefhebber van watersport, natuur en rust een begrip. Het land werkt er via het merenproject aan om het gebied nog aantrekkelijker te maken voor recreatie en toerisme. Langs de kust, in de Randstad, op de Veluwe en in het hart van Friesland zijn er bijvoorbeeld steeds weer mooie vakantiehuizen in Nederland te koop. Bent u op zoek naar een vakantiehuis te koop in Nederland? Lees dan verder…

villa

Voor de watersporter

Een eigen villa met aanlegsteiger aan de rand van het Tjeukermeer is een droom die realistisch is geworden. Genieten op het water tijdens de mooiste maanden van het jaar. Een watersportvakantie is nog aantrekkelijker als u die vanuit uw eigen riante villa aan de rand van een prachtig meer kunt doen. Het Tjeukermeer is dan ideaal. Het grootste meer van Friesland ligt in de zuidwesthoek van de provincie in de gemeente de Friese Meren bij de voormalige dorpen Lemsterland en Skarstetân. Via de A6 is het gebied goed bereikbaar en het Friese landschap is ook vanuit de auto een lust voor het oog. Voor de watersportliefhebber is het natuurlijk een must om het skûtsjesilen van dichtbij te kunnen meemaken.

Voor de recreant

Rust en ruimte zijn de woorden die bij het Friese merengebied passen. De ontwikkeling voor het toerisme is er op gebaseerd dat dit ook in de toekomst het geval zal blijven. Door de kleinschaligheid van de projecten en de ruime opzet van de de bebouwing kunt u optimaal genieten van de natuur en de rust. In het mooiste gedeelte van het merengebied zijn er nog steeds vakantiehuizen te koop. De meest waterrijke gemeente van Nederland straalt werkelijk van schoonheid en is een oase van rust. De ideale plek voor wandelingen en natuurliefhebbers Ook zijn er in de omgeving diverse attracties om een dagje uit te gaan. De vlindertuin in Lemmer en de orcideëenhoeve in Luttelgeest zijn zeker een bezoek waard. Langs het Tjeukermeer vindt u een groot aantal gezellige en gastvrije restaurants waar menige gezellig avond op een ontspannen manier kan worden doorgebracht.

Daguitstapjes in Nederland

Natuurlijk kunt u in Nederland ook allerlei daguitstapjes maken. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het Openluchtmuseum in Arnhem of lekker fietsen op de Hoge Veluwe. Langs de Noordzee zijn er prachtige stranden waar uiteraard ook de mooiste vakantiehuizen te vinden zijn.

Tot ziens in Nederland

Woorden zijn onvoldoende om de schoonheid van het vlakke land aan het water afdoende te beschrijven. Kom een dagje met eigen ogen kijken en laat u overtuigen door het Nederlandse landschap. Ook voor u is een recreatiewoning te koop Friesland!